Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem baj ha halvány rózsaszín...

Nem baj ha halvány rózsaszín ingben megyen állásinterjúra?

Figyelt kérdés
Hozzá térdig érő fekete, elgáns szoknya,fekete magassarkú és fekete blézer. CSak azon aggódom, hogy majd plázacicának és komolyztalannak néznek a rozsaszín miatt. Elrontották ezt a színt az ilyenek. Ezt választottam, mert ez állt a legjobban, csak most kezdtem ezen agyalni...
2010. okt. 14. 00:51
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
szerintem mindegy milyen színíbe mész, és mint írtad világos rózsaszín szóval nem ciklámen, simán felveheted. A lényeg, hogy csinos legyél. :)
2010. okt. 14. 01:11
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
feketéhez simán mehet
2010. okt. 14. 06:21
 3/3 anonim válasza:
75%
Ez az összeállítás (persze a fazont nem tudjuk) egyszerre tűnik divatosnak és elegánsnak, úgyhogy ne aggódj, nagyon ízléses leszel benne.
2010. okt. 14. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!