Nem baj ha halvány rózsaszín ingben megyen állásinterjúra?
Figyelt kérdés
Hozzá térdig érő fekete, elgáns szoknya,fekete magassarkú és fekete blézer. CSak azon aggódom, hogy majd plázacicának és komolyztalannak néznek a rozsaszín miatt. Elrontották ezt a színt az ilyenek. Ezt választottam, mert ez állt a legjobban, csak most kezdtem ezen agyalni...2010. okt. 14. 00:51
1/3 anonim válasza:
szerintem mindegy milyen színíbe mész, és mint írtad világos rózsaszín szóval nem ciklámen, simán felveheted. A lényeg, hogy csinos legyél. :)
3/3 anonim válasza:
Ez az összeállítás (persze a fazont nem tudjuk) egyszerre tűnik divatosnak és elegánsnak, úgyhogy ne aggódj, nagyon ízléses leszel benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!