Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nektek tetszik ez a táska,...

Nektek tetszik ez a táska, lányok?

Figyelt kérdés
[link]
2014. márc. 4. 15:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen, ha eredeti lenne is mindenki azt gondolná, hogy kamu. Nekem nagyon nem tetszik :/.
2014. márc. 4. 18:27
 12/21 A kérdező kommentje:

Értem.

Nekem mindkettő tetszik,így megvettem őket. :)

De nem vagyok már tini :D

Azért köszi nektek.

2014. márc. 4. 18:52
 13/21 anonim ***** válasza:
34%
Gratula, akkor most sikeresen megvetted a megfelelő kelléket ahhoz, hogy mindenki olysn panelprolinak nézzen téged, aki a gagyi táskájával azt próbálja meg elhitetni, hogy vitte valamire az életben, jó munkája van, jól keres, de közben csak egy ágrólszakadt senki...
2014. márc. 5. 01:04
 14/21 A kérdező kommentje:

Hu... de jól ismersz.

28 éves vagyok,tobb 100 ezres fizetessel és tudod az olyan szerencsétleneken segitek,mint te. :D

Ja és nem panelba lakom,hanem egy 30 millios csaladi házban, a férjemmel és a lányommal.

De kosz a jellemzést.

2014. márc. 5. 11:21
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Hát persze, csillagom. Minden szavadat elhiszem. :D
2014. márc. 5. 14:20
 16/21 A kérdező kommentje:

Nem kell elhinned,attól még így van! :)

Boldog vagyok így,de úgy látszik neked savanyú a szőlő.

Tudod lehet utánam csinálni!Mindenki előtt ott a lehetőség,hogy tanuljon és sokra vigye.

2014. márc. 5. 16:53
 17/21 anonim ***** válasza:
50%
Minél nagyobb proli valaki, annál jobban bizonygatja, hogy ő milyen sokra vitte. Csillagom, ezzel a helyesírással, (vessző és mondatjel után nem hagysz szóközt, a hosszú magánhangzók nagy részét rövidnek írod és ne gyere aztal, hogy nincs ékezeted, mert ha "é" betűd van, akkor "ó-nak" is kell lennie) téged sehova sem vennének fel, azon egyszerű oknál fogva, hogy a HR-es a külalakja miatt a kukába dobná az önéletrajzodat. Továbbá akkor nem vennél olcsó hamisítványt, besétálnál szépen az Andrássy úti márkaboltba és megvennéd. Sebaj, engem ne győzködj, álmodozz csak arról az életről, amit sosem kaphatsz meg és hazudozz a neten jó nagyokat, válladon az igénytelen, hitvány minőségű kisszütyőddel. Lehet utánad csinálni? Minden kátrányos helyzetű ilyen hamisítvánnyal futkos a nyolcadik kerületben... Biztos ők is milliomosok, csak jól titkolják. :DD
2014. márc. 5. 17:22
 18/21 A kérdező kommentje:

Nem vitázom itt veled!Tudod okos enged,szamár szenved. :D

Nekem bőven elég hogy én élvezem a luxust,te meg nyomorogsz a panelba...

2014. márc. 5. 18:17
 19/21 anonim ***** válasza:
70%
PanelbaN, te nagyon művelt, nem panelba...
2014. márc. 5. 18:20
 20/21 anonim ***** válasza:
A 2. jobb. Ízlésesebb. Az 1. verziót akkor is bazáros kínaisnak találtam, amikor csak az eredetiről láttam képet a neten. Ízléstelen, csicsás, gagyi. A 2.-at sem hordanám, de az mérföldekkel jobb.
2014. márc. 13. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!