Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Bruno Banani - Pure Woman egy...

Bruno Banani - Pure Woman egy 50es hölgynek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Anyósomnak szeretnénk parfümöt venni karácsonyra, de nem igazán tudjuk, hogy melyik is passzolna igazán hozzá. 53 éves, nagyon életvidám és eleven, mindig pörög valamin. :) Az édesebb illatokat szereti tudtommal.

Mi a véleményetek a Pure Womanről számára? Néhányat megszaglásztunk most boltban, de ugye 3-4nél többnek már nem igazán éreztük az illatát és azok közül e mellé tettük le a voksunk. Ettől függetlenül ha van jobb ötletetek szívesen veszem!

Köszönet :)

2009. dec. 12. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
69%
én ezt nem ismerem de én anyumnak vettem szülinapjára az avoból a little blac dress nevű parfümöt nagyon tetszett neki igaz nem édeskés illata van de nagyon fincsi (am anyum 48 éves)
2009. dec. 12. 16:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg Christina Aguilera Inspire sem rossz.
2009. dec. 12. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg az ilyen édes,tömény vattacukorillatot szereti,akkor jó lesz neki,vedd meg nyugodtan.
2009. dec. 12. 17:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Christian Dior-Dior csak nagyon drága 26.000/FT
2009. dec. 13. 18:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Uhh, köszi, de annyi pénzem nincs rá. :D
2009. dec. 13. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Hally Berry legújabb parfümje...édeskés de még sem annyira tömény....nem kimondottan az a vagány parfüm..igazán klasszikus,nőies,a legjobb szó rá az elegáns...nem valami nagy üveg az árához képest de szerintem tetszene a hölgynek és az ára kb. 6000FT a douglas parfümériákban már kapható.
2009. dec. 14. 18:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippet! :)
2009. dec. 14. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!