Piercing szúró tűt. Merre? Honnan? Több lent.
Figyelt kérdés
Piercinget szeretnék szúrni. Már a vizsgám is megvan csak tű kéne hozzá. Láttam neten sima acél tűt de én olyat szeretnék amin műanyag házvan (asszem pillangonak hívják).Tehát átszúrom és kihúzom a tűt a műanyag meg benne amrad amivel át tudom húzni a piercinget. Honnan kaphatok olyat? sokat segítenétek.2009. dec. 12. 12:03
1/3 anonim válasza:
orvosi segédeszközöket árusító boltokban lehet kapni és asszem branüle a neve, a kórházakban használják infuziót adni, pár száz forint jah és ha veszel nézd meg rajtuk h meik milyen vastag vannak különböző színűek amik avastagágukat jelölik
2/3 A kérdező kommentje:
köszi
2009. dec. 12. 12:46
3/3 anonim válasza:
Jól trák, branülnek hívják. A legnagyobb a rózsazín, az szerintem jó a piercinghez. Ha van eü-s ismerősöd, kérd meg,hogy hozzon neked egyet a kórházból. Ha nincs,akkor marad az,amit az első írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!