Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti ki szoktátok venni a...

Ti ki szoktátok venni a fülbevalót alvásnál, fürdésnél? Én sose veszem ki, ez baj?

Figyelt kérdés

2014. febr. 28. 06:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
63%
Nem.Egy kicsi arany van benne.
2014. febr. 28. 06:55
 2/13 anonim ***** válasza:
72%
30 éve a fülemben van, még sose vettem ki :D
2014. febr. 28. 07:27
 3/13 anonim ***** válasza:
44%
Én se veszem ki soha... :D csak amikor régebben bizsut hordtam..
2014. febr. 28. 07:40
 4/13 anonim ***** válasza:
52%
Én ki szoktam venni, mert nagy fülbevalóim vannak. A nagyon piciket (mondjuk csak egy pici gömb) nem feltétlenül, de a lógó fülbevalókat mindig kiveszem, zavarnak fürdés és alvás közben.
2014. febr. 28. 08:18
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Összesen 8 lyuk van a füleimen, az alsó lyukba mindegyik fülemen szoktam lógósat meg nagyobb füliket tenni, azokat kiveszem (meg a bizsut is alapból, mert hosszútávon nem bírja a fülem), de a többi felsőbb lyukakból nem veszem ki, csak pár havonta kicserélem őket, ha már meguntam.
2014. febr. 28. 10:43
 6/13 anonim ***** válasza:
36%

ha az arany van benne (amivel kicsinek átszúrták a fülemet, igen igen még megvan:D) akkor azt nem veszem ki, mert pattintós. :)

de a mostani ezüstöket igen, mert félek, h elhagyom meg a vége nyom :D

22/L

2014. febr. 28. 10:47
 7/13 anonim ***** válasza:
54%

Dehogy baj! Én se teszem. Azért pár évente "mozgasd meg", nehogy úgy járj, mint én! :)

MRI-re készültem, már feküdnöm kellett volna be a gépbe, de a fülbevalóm a fenének se akart kijönni. Beragadt a kapocs.

2014. febr. 28. 10:57
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
Orvosi fém vagy ezüst van a fülemben, ezeket nem szoktam kivenni, mert bírja a fülem hosszútávon:)
2014. febr. 28. 13:18
 9/13 anonim válasza:
39%
Én se nagyon szoktam csak hajmosásnál,mert ott ingerel,hogy belekapok esetleg meg ilyesmi. Amúgy alvásnál se :)
2014. febr. 28. 15:37
 10/13 anonim válasza:
ha aranyból van és pici korod óta ott van, és nem zavar akkor nem baj, de ha ilyen mostani bizsut hordasz jobb ha kiveszed! (bajt okozhat)
2014. márc. 1. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!