Playboy vagy Axe?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok, nem tudom melyiknek az illatait használjam.

Nem csak a deora gondolok és nem csak a legújabb fajtára hanem tusfürdőtől kezdve mindenig, és nem csak egy fajtát, hanem mondjuk axeból is több fajtát vagy playboyból is.

Inkább a lányokat kérdezném, hogy melyiket találják jobbnak.

Összességében kérem, szóval úgy, hogy az összes férfi fajta mind2 márkából, és akkor nem csak deo hanem minden.

Rövid indoklást hogy miért ez vagy az.

Amelyik több szavazatot kap, az a nyerő.

Hajrá!

2014. febr. 24. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Igazából nem ismerem sajnos pontosan ezeknek a fajtáit, de éreztem már mindkettőből illatot és eddig az Axe-k tetszettek, a Playboy nem igazán.
2014. febr. 25. 00:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Playboyt nem ismerem, az Axe-ból az összesnek rühellem a szagát. Szóval szerintem Old Spice WhiteWater vagy Lagoon, azok nagyon finom illatúak.
2014. febr. 25. 09:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejönnek az Axe illatok.
2014. febr. 25. 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azt használd, amelyik neked bejön. Úgy is minden csajnak más illat jön be, szóval tök mind1 melyiket választod...
2014. febr. 25. 14:06
 5/6 A kérdező kommentje:
oké köszi, én megértem hogy valaki nem szereti ezt meg azt, mert ugye mindenkinek más az ízlése, de bocs nekem meg a white water és a lagoon nem jön be
2014. febr. 25. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Fiú vagyok,csak megjegyezném hogy szerintem az Old Spice sokkal jobb minőségű.
2014. febr. 25. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!