Mit kenjek alá?
Figyelt kérdés
Kicsit pattanásos de inkább mitesszeres az arcom, T-vonalban zsíros, de az arcom szélein icipicit talán száraz, mert pl a homlokomnál ha alapozok nem tudom úgy eldolgozni, h ne látszódjon, úgy gondolom azért mert a száraz bőrbe beleül. Mit tanácsolnátok ez ellen? Valami krémet kellene kennem az arcomra alapozás előtt? Mi lenne a megfelelő, amitől nem lenne még mitesszeresebb pattanásosabb a bőröm?2014. febr. 24. 14:17
1/2 anonim válasza:
Pattanástalanító alapozót használni, a zsíros t vonal miatt meg szerintem valamilyen mattító hidratáló krém kéne...:)
(Én személy szerint az essence mattítóját használom, és nekem nagyon bevált, bár a mitesszerek szempontjából semmiféle változást nem idézett elő)
2/2 anonim válasza:
Inkább alapozó helyett BB-t használj. Nekem ugyanilyen bőrre az Eveline mattító BB bevált. Hidratál is, viszont ahol kell mattít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!