Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lánykák, nektek melyik alapozó...

Lánykák, nektek melyik alapozó vált be legjobban mostanság?

Figyelt kérdés
Melyik most olyan alapozó,ami nagyon jól fed,ápol és eltakar?A legutolsó alapozóm NYC-Skin matching volt,borzalmasan nem fed semmit.Szóval kinek mi vált be?

2014. febr. 23. 16:59
 1/7 anonim válasza:

énnekem a maybelline new york super stay 24 h

segített szuper ajánlani tudom !

vagy a maxfactorosak is jok de drágák

a ma... kerul 15 euroba

a maxfactoros 28-30 EU

2014. febr. 23. 17:03
 2/7 A kérdező kommentje:
és nem leszek tőle faarcú?mert vannak olyan alapozók amit hiába kenek el rendesen 'faarcú' leszek tőle (érted,hogy értem,látszik az alapozó,nem ilyen maszkszerű,nem a körvonala,csak az hogy rajtad van):D és sokáig tart,ha már drága?:D
2014. febr. 23. 17:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

tegnap is volt egy pont ilyen kérdés, meg sztem minden nap, keress rá, ott egy csomó válasz.

sokkal értelmesebb, mint minden nap kiírni.

és a válaszoklók sem szeretik minden nap ugyanazt leírni, ha már egyszer kifejtették a véleményüket.

ha kérdésem van, gyakran jövk erre az oldalra, de az az első, hogy megnézem, más megkérdezte-e már ugyanezt. szó szerint ugyanezt.... 1 napja............

2014. febr. 23. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Ami mindent elfed, tehát magas fedésű az látszik, mert sok benne a színanyag, nem olvad bele a bőrbe mint a kevésbé fedő alapozók.
2014. febr. 23. 19:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Igaza van az utolsónak, a jól fedő alapozók sokkal jobban meglátszanak. Meg az alapozó nem is a nagy bőrhibák elfedésére van kitalálva, csak az arcszín egységesítésére. Nekem gyakran vannak pattanásaim, pattanás utáni hegeim, úgyhogy tapasztalatból írom, hogy jobb egy halványabb de diszkrét alapozó korrektorral kiegészítve(mert az még ér is valamit a nagyobb bőrhibák ellen), mint egy sok színezőt tartalmazó alapozó, ami természetellenes, de tökéletesen soha nem fogja elfedni a nagyobb hibákat.
2014. febr. 23. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Ami jól fed, az tényleg élettelenné teszi az arcot. Egy-egy alkalomra, fotózásra megteszi, már ha megfelelően tudodsz kontúrozni is pirosítóval, highlighterrel, bronzosítóval.

NYC elég tré márka, legalábbis alapozó tekintetében.

Meg bőrtípust, árat se írtál, úgyhogy ajánlom olvasgass krémmánián. Személy szerint drogériás viszonylagtban rimmel és astor párti vagyok - bár mindegyiknek kevés a színválasztéka.

Nappalra elég lesz szerintem egy bb vagy cc krém, és egy jobb fajta korrektor, kevésbé lesz természetellenes a hatás, esetleg némi pirosítóval megdobhatod, akkor pláne. :)

2014. febr. 23. 21:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Paris Berlin
2014. febr. 24. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!