Lánykák, nektek melyik alapozó vált be legjobban mostanság?
énnekem a maybelline new york super stay 24 h
segített szuper ajánlani tudom !
vagy a maxfactorosak is jok de drágák
a ma... kerul 15 euroba
a maxfactoros 28-30 EU
tegnap is volt egy pont ilyen kérdés, meg sztem minden nap, keress rá, ott egy csomó válasz.
sokkal értelmesebb, mint minden nap kiírni.
és a válaszoklók sem szeretik minden nap ugyanazt leírni, ha már egyszer kifejtették a véleményüket.
ha kérdésem van, gyakran jövk erre az oldalra, de az az első, hogy megnézem, más megkérdezte-e már ugyanezt. szó szerint ugyanezt.... 1 napja............
Ami jól fed, az tényleg élettelenné teszi az arcot. Egy-egy alkalomra, fotózásra megteszi, már ha megfelelően tudodsz kontúrozni is pirosítóval, highlighterrel, bronzosítóval.
NYC elég tré márka, legalábbis alapozó tekintetében.
Meg bőrtípust, árat se írtál, úgyhogy ajánlom olvasgass krémmánián. Személy szerint drogériás viszonylagtban rimmel és astor párti vagyok - bár mindegyiknek kevés a színválasztéka.
Nappalra elég lesz szerintem egy bb vagy cc krém, és egy jobb fajta korrektor, kevésbé lesz természetellenes a hatás, esetleg némi pirosítóval megdobhatod, akkor pláne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!