Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nektek milyen márkájú alapozó...

Adrikácska kérdése:

Nektek milyen márkájú alapozó vált be?

Figyelt kérdés

2014. febr. 22. 16:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nekem még egyik sem vált be eddig, mert amelyik fed az látszik és úgy ronda, amelyik nem fed az meg felesleges.

Most Eveline BB-t használok, ez eddig okés, aránylag jól fed és nem annyira látszik meg.

2014. febr. 22. 20:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Én is Alverdét használok. Egyrészt mert nagyon érzékeny, kombinált bőröm van ezért csak natúr cuccokat használok rá. És ez az első olyan alapozó, amit akárhány rétegben viszek fel, nem lesz túl sötét vagy sárga, mivel alapból nagyon világos bőröm van, és a legtöbb márka nem gyárt elég világosat az én bőrömhöz. Ja meg olcsók is az Alverdés cuccok. Viszont egyik alapozójuknak sincs valami erős fedése, szóval pattanásokat, hegeket nem fogják eltüntetni.
2014. febr. 22. 20:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Bourjois Healthy Mix Serum - azért szeretem, mert enyhe a fedése, így nem is látszik szinte, hogy van rajtam alapozó

L'Oréal True Match-et én is szerettem, de nekem kicsit túl erős

2014. febr. 24. 15:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem a Max Factor Lasting Performance eddig a kedvencem, vékony rétegben is gyönyörűen fed, tartós, nem szárít. Nem szoktam púdert használni, mert matt hatást biztosít egész nap. Néha a homlokom szokott átfényesedni picit, de azt elég, ha felitatom.
2014. febr. 25. 07:52
 15/15 anonim ***** válasza:

Ami bejött:

Catrice Photo Finish

Max Factor Lasting Performance

Art Deco BB

Essence Clear&Matt

Vichy Idealia BB (de ebből csak mintákat használtam)

Ami nem jött be:

-az összes többi drogériás BB (Garnier, Miss Sporty stb.) ... nem igazi BB-k, csak színezett hidratálók, bőrhibát nem fognak eltüntetni

-Balea mattító - na hát ez volt a legnagyobb förtelem... mattító egy frászt, úgy néztem ki benne, mint aki egy vödör zsírt kent az arcára

-Rimmel Stay Matte

-Maybelline Affinitone Mineral (a sima Affinitone okés volt, de nagyon folyt szanaszét... de a Mineral nem volt tartós)

2014. márc. 13. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!