Milyen alapozót ajanlotok?
"Ne olyan legyen ami tonkre teszi a bort"
Ilyen nincs. Az alapozó nem tesz jót neki, és ha pattanásos vagy akkor meg rátesz még egy lapáttal. Felejtsd el, helyette ápold a bőrödet.
nekem most ez az alapozó vált be, de mindenkinek másképp reagál a bőre
"gyógyszerre költsd "
mert az nem ártalmas igaz...
egyébként a drágább márkás alapozók nem ártanak a bőrnek, sőt védik is valamennyire. az tény h eltömítik a pórusokat, tehát a rendszeres bőrápolás, kozmetikus ajánlott. de ha pattanásos vagy nincs igazán mit tenni, persze ki lehet úgy menni az utcára, csak nem mindenki olyan igénytelen, hogy másokat rémísztgessen :)
ha olyasmit akarsz ami ápolja és hidratál is akkor inkább BB krémet használj, bár a drogériákban kaphatóak nem mindegyik fed túl jól, a távolkeleti márkák jobbak.
sztem orvoshoz csak akkor menj és gyógyszerrel csak akkor tömd magad ha már tényleg nagyon durva a helyzet mert bizonyos korban / időszakokban sztem tök általános h pattanásos az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!