Zsíros bőröm van, és sajnos gyakran vannak pattanásaim. Most fogy ki az alapozóm és vacilálok, hogy újra azt vegyek, vagy váltsak a bb krémre. Alapozó esetében olyat keresek, ami szépen fed, de azért ne legyen túl nehéz az arcomnak. Nagyon fontos, hogy parabén mentes legyen. Jó lenne 3000 ft alatt találni ilyet. A bb krém viszont jobb megoldás lenne a bőrömnek, de annyira nem fedne. (bb krémet még nem használtam)
Véleményeket, ill. tapasztalatokat várok a termékek megnevezésével. Köszönöm szépen! 20/L
annyira még kíváncsi lennék, kinek melyik termék vált be?
2014. febr. 12. 13:03
3/12 anonim válasza:
Én Maybelline Superstay-t használok. Jól fed, de pár óra után nekem a T-vonalam átfénylik.
2014. febr. 12. 13:18
4/12 anonim válasza:
Én Clinique BB krémet használok, nem lesz tőle zsíros, tudom vékonyabban és kicsit jobban fedően is alkalmazni.
Próbáltam mást is, de azok nekem semmiben sem különböztek egy sűrű alapozótól. Hátránya, hogy drága.
Alapozóban a Rossmannos Essence alapozót szeretem, olcsó, és nekem valahogy sokkal jobban bevált, mint a többezres márkás "szuper" alapozók.
2014. febr. 12. 13:42
5/12 anonim válasza:
Nekem Eveline mattító BB-m van most, meglepődtem azon hogy jobban fed mint az előző bármelyik alapozóm, mattít, könnyebb érzés, nem maszkszerű. Imádom, a színe sem sárgás mint sok másiknak. Viszont nem parabénmentes. Olyan alapozót, BB-t én még nem is láttam ami parabénmentes lenne.
2014. febr. 12. 13:57
6/12 anonim válasza:
Nekem a bb krémtől zsírosabb lett a bőröm. Én max factor creme puff púdert használok és bevált, alapozó nélkül.
2014. febr. 12. 14:33
7/12 anonim válasza:
Nekem is Eveline BB krémem van.Nem sárgás valóban a színe,jól fed(már ahhoz képest,hogy ez BB krém),pattanásokkal nem bír el(ez nálam az elején nem volt hátrány,mivel nem volt egy darab se),mitesszereket is elfedi.Egy hetes használat után döbbentem rá,hogy tiszta pattanásos lettem tőle.Én inkább a Max Factor CC krémét ajánlaná,jókat írnak nagyon..:) 2600ért van,én is egy ilyenre szeretnék beruházni..:)
2014. febr. 12. 16:23
8/12 anonim válasza:
A Max Factor CC tényleg nagyon jó, én is azt használom. Max Factor Creme Puff púdert szoktam a tetejére tenni, így jól bírja egész nap.
2014. febr. 12. 22:08
9/12 anonim válasza:
Én meg akárhányat veszek mindig a legvilágosabbat a 01es árnyalatot attól is néger vagyok, ezért nekem meg itt sorakoznak az alapozok és a BB krémet, de nem tudom őket használni. :( :D
2014. febr. 13. 10:07
10/12 anonim válasza:
Hogy lehet egy linket lepontozni? Aki a pirosra nyomott, csak a címig jutott, mi? Balfék.
9,
talán az ázsiai (=valódi BB, CC) termékek között kutakodj!
Nálam hókább színűt ritkán lelni, és még én is találok ott megfelelő színt, nem is egy termékből.
Parabén-, illatanyag-, alkoholmentes termékeket is találni köztük. Csak jól át kell bogarászni az összetevőket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!