Ez kitelik így?

Figyelt kérdés
Most engedte meg anya, hogy sminkeljek, és szeretném tudni, hogy 5000 Ft-ból meg tudom-e venni az alap cuccokat ehhez? Egy szempillaspirálra, egy szemceruzára, egy BB krémre, és egy szájfény/ vagy rúzsra gondoltam? Ez kitelik ennyiből? Van amire még szükségem lesz? 16/L
2014. febr. 9. 18:28
 1/1 anonim ***** válasza:

5000-ből csak akkor jössz ki ha olcsó márkát választasz. Én az essence-t ajánlom viszont tudtommal BB krémből elég gyengék úgyhogy azt ne vegyél tőlük! A BB krémről még azt kell tudni hogy különféle bőrtípusokra fejlesztik, tehát tudnod kell magadról hogy olajos vagy száraz a bőröd és hogy világos vagy sem. Mindenképp ezekre a szempontokra figyelj! Tegyük fel veszel egy Garnier BB krémet 2000Ft-ért, veszel egy essence szemceruzát 350Ft-ért +kb 350Ft-ért egy hegyezőt hozzá (ha anyudnak van akkor nem kell), ha automata szemceruzát veszel, ami kicsavarható ahhoz nem kell hegyező viszont az 500-600Ft körül van. A szájfényre/rúzsra 1000Ft-ot mondanék, a szempillaspirálra is 1000-1500-at.

Ha nagyjából összeszámolom ezeket kijön 5100Ft viszont vásárlás előtt elmehetsz egy Rossmannba/dm-be és felmérheted a terepet. Szétnézhetsz, számolgathatsz hogy mi mennyi.. Remélem segítettem! :)

2014. febr. 9. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!