A dm-ben vagy a rossmannban lehet olcsóbban körömlakkot venni? (persze a minőség is fontos)
Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 20:51
1/7 anonim válasza:
igen a rossmannban most akciók vannak. körömlakkra is, meg csomó minőségi kozmetikumra is.
2/7 anonim válasza:
Én leginkább DM-be szoktam járni, de körömlakkot nemigen szoktam olcsón látni... Olyan 800.- körül van talán a legolcsóbb (ha azóta változás történt volna, akkor sorry, de én így tudom).
3/7 anonim válasza:
Én is dm-be járok főleg, esetleg a miss sporty vagy a dm sajátmárkás lakkjai vannak olcsóbban, de az se 2 forint.
Szerintem inkább nézz be a Rossmannba én ott mindig kellemesen csalódok nálunk annyi olcsó, jó dolog van sokszor. Nem is értem miért járok oda ilyen keveset. Sokszor nagyon jó körömlakkok vannak jó áron.
4/7 anonim válasza:
Jaja, a Miss Sporty, meg talán valami S-he márka volt anno még olcsóbb kategória a DM-ben, de ma már én azokat is 700-800.- körüli áron szoktam látni, amit azért egy körömlakkért nem tartok olcsó árnak. :S
5/7 anonim válasza:
Nekem Rossmannos körömlakkjaim vannak!Jó a minősége:gyorsan szárad és sokáig nem pattog le!Kb. 300 vagy 400 Ft volt!Neve:Lovely és a hátuljára rá van írva, hogy gyémántporos körömlakk!Egyik ilyen, ami nekem van:Nail Enamel With Diamonds, alá pedig oda van írva, hogy Lovely!!
20L
6/7 A kérdező kommentje:
köszi:D:D:Dmajd megnézem:D
2009. dec. 12. 11:20
7/7 anonim válasza:
A Rossmanban éa Dm-ben is kapható az Essence márka körömlakkjai. 300-500 Ft- között van, és szerintem nagyon jó minőségűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!