Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A dm-ben vagy a rossmannban...

A dm-ben vagy a rossmannban lehet olcsóbban körömlakkot venni? (persze a minőség is fontos)

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
igen a rossmannban most akciók vannak. körömlakkra is, meg csomó minőségi kozmetikumra is.
2009. dec. 7. 22:35
 2/7 anonim ***** válasza:
Én leginkább DM-be szoktam járni, de körömlakkot nemigen szoktam olcsón látni... Olyan 800.- körül van talán a legolcsóbb (ha azóta változás történt volna, akkor sorry, de én így tudom).
2009. dec. 8. 00:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is dm-be járok főleg, esetleg a miss sporty vagy a dm sajátmárkás lakkjai vannak olcsóbban, de az se 2 forint.

Szerintem inkább nézz be a Rossmannba én ott mindig kellemesen csalódok nálunk annyi olcsó, jó dolog van sokszor. Nem is értem miért járok oda ilyen keveset. Sokszor nagyon jó körömlakkok vannak jó áron.

2009. dec. 8. 01:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Jaja, a Miss Sporty, meg talán valami S-he márka volt anno még olcsóbb kategória a DM-ben, de ma már én azokat is 700-800.- körüli áron szoktam látni, amit azért egy körömlakkért nem tartok olcsó árnak. :S
2009. dec. 8. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem Rossmannos körömlakkjaim vannak!Jó a minősége:gyorsan szárad és sokáig nem pattog le!Kb. 300 vagy 400 Ft volt!Neve:Lovely és a hátuljára rá van írva, hogy gyémántporos körömlakk!Egyik ilyen, ami nekem van:Nail Enamel With Diamonds, alá pedig oda van írva, hogy Lovely!!

20L

2009. dec. 10. 08:08
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi:D:D:Dmajd megnézem:D
2009. dec. 12. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
A Rossmanban éa Dm-ben is kapható az Essence márka körömlakkjai. 300-500 Ft- között van, és szerintem nagyon jó minőségűek.
2010. aug. 19. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!