Claire's-es felragasztható műköröm?
ok köszi
végül megcsinálom magamnak
A 'láttam már a boltban' alapján nem lehet megítélni hogy milyen is valójában.
Először én is azt hittem semmiben sem különbözik a 200ft-os kínai csomagos műanyag darabkáktól!(attól eltekintve hogy szebb rajta a minta)
De tényleg valódi műköröm hatása van,én csak ajánlani tudom.Sokkal jobban passzol a körmeimre mint az olcsó műanyagok,kb nem is kell rajta reszelni,eleve 24 db van benne nem pedig 12,és mind inkább kis méret.
Szép vékony,a körömágyhoz pont illeszkedik,így nincs testidegen,mű hatása.
Használat előtt a köröm felszínét zsírtalanítani és reszelni kell.Azt mondják 15-20 napig tart,a ragasztóval amit adnak hozzá nekem 10mp.(Én pillanatragasztót használok,ezért nem is közvetlen a körömre ragasztom,hanem alá alapozok uv zselével,gél lakkal,vagy akár átlátszó körömlakkal,és azt reszelem,arra ragasztom,kitart egy hónapig is mire kezd lepotyogni,de addigra úgyis kezd már lenőni is.)
Szóval ha csak amiatt dobnál ki 5ezret a műkörmösre mert egy jeles napra kell a szép köröm (pl. esküvőre,ballagásra) akkor tökéletes választás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!