Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mitől dagadt be a nyelvem?...

Mitől dagadt be a nyelvem? Piercing

Figyelt kérdés

Piercing van benne lassan 3 éve és semmi gond nem volt vele.

Tegnap elkezdett fájni ma meg már úgy be van dagadva, mint amikor szúrták. Ez mitől lehet és mit tegyek vele? Lehet, hogy a piercing szára mellé szorult valami kajamaradék? Ha kiszedem akkor vissza fogom tudni tenni? Eléggé dagadt...

2009. dec. 6. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Látod, minek rakattál bele...
2009. dec. 7. 07:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen szedd ki, mert még mindig jobb, ha nem tudod visszarakni, mintha vérmérgezést kapst és belehalsz, a nyelvnél nagyon veszélyes.
2009. dec. 7. 07:42
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

szia!

Menj el ahoz akinél csináltattad, mert neki ilyen esetekben kötelező megnézni, ill. kicserélni, az ékszert!Persze csak ha nem gagyi otthondolgozó piercigesnél csináltatta, mert akkor ne csodálkozz...!

2009. dec. 7. 08:25
 4/7 A kérdező kommentje:
Magamnak szúrtam... Van vizsgám és papírom is róla, szalonban is dolgozhatnék akár. A baj az volt, hogy szombaton szezámmagosmézes csirkét falatoztunk és úgy néz ki kicsit algériás vagyok a szezámmagra...
2009. dec. 7. 14:25
 5/7 anonim ***** válasza:
53%
Ha hivatásos piercer vagy, akkor tudnod kéne, mi a dagadás esetén a teendő...
2009. dec. 8. 20:31
 6/7 A kérdező kommentje:
Az volt a kérdés, hogy mitől dagadhat be 3 év után mikor semmi baj nem volt vele eddig...
2009. dec. 9. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem 3,5 éve van bent és volt párszor h beadagt bár nem annyira mint mikor szúrták,nekem akkor mikor kezdtem lebetegedni, ebből éreztem h beteg leszek:D
2009. dec. 13. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!