Hogy áll ez a szemöldök? Nagyon gáz? (kép)
Figyelt kérdés
Ez én lennék, és ez csak egy szemöldökceruzával rajzolt szemöldök. Azt szeretnem kérdezni, hogy ha ilyesmi formájú szemöldököt szedetnék nagyon rossz lenne? Ha igen milyen más formát ajánlanátok?
14/L (tudom, hogy nem egyforma, de meg soha az életben nem csináltam ilyet:)
2014. febr. 4. 21:14
11/19 A kérdező kommentje:
koszonom az eddigi valaszokat:)
Es termeszetesen nem lenne kihuzva a szemoldokom,csak formara szedve termeszetesen:)
2014. febr. 5. 14:51
12/19 anonim válasza:
Én a dús szemöldök híve vagyok és nekem baromira tetszik :D talán egy picivel lehetne szolídabb vagy vékonyabb mert a fiatalságod miatt nagyon szembetűnő ( de am nagyon tetszik)
14/19 anonim válasza:
Szerintem szuper jó, de egyet értek az előttem szólókkal, hogy kicsit lehetne vékonyabb.
15/19 anonim válasza:
jó lesz nagyon, csak én szerintem egy picivel vékonyabb legyen :) ez túl vastag már :))
16/19 anonim válasza:
Szép a vastag, formás szemöldök, neked pedig különösen jól áll, de az, hogy megrajzolod, nagyon belerondít az összképbe. Ha el tudod érni - mondjuk ricinusolajjal - hogy természetesen legyen ehhez hasonló a szemöldököd, akkor jól fog állni, de így túl mű.
17/19 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat^^ Es termeszetesen NEM lesz szemoldokceruzaval megrajzolva!:))
2014. febr. 14. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!