Hogy áll ez a szemöldök? Nagyon gáz? (kép)
Figyelt kérdés
Ez én lennék, és ez csak egy szemöldökceruzával rajzolt szemöldök. Azt szeretnem kérdezni, hogy ha ilyesmi formájú szemöldököt szedetnék nagyon rossz lenne? Ha igen milyen más formát ajánlanátok?
14/L (tudom, hogy nem egyforma, de meg soha az életben nem csináltam ilyet:)
2014. febr. 4. 21:14
1/19 anonim válasza:
alapjába véve nekem nem jönnek be az ilyen vastag szemöldökök, de mit ne mondjak neked nagyon jó áll és ezt teljesen komolyan gondolom;) szerintem tök jó;) szedesd ki nyugodtan így;)
2/19 anonim válasza:
A forma jó, de kb fele ilyen vastag legyen csak, mert így vastagon gáz.
3/19 anonim válasza:
Nagyon vastag és erős, ettől olyan durva.
Szerintem valami természetesebb jobb lenne, mert ez elcsúnyít.
5/19 anonim válasza:
Jól áll neked!A külső felét lehetne egy kicsit természetesen megcsipkedni még, h kicsit könnyedebb legyen (kicsit ahogy a jobb oldalon csináltad). És ha nem lesz ennyire besatírozva feketére, csak a természetes színe marad, tökéletes lesz.
6/19 anonim válasza:
nem rossz a forma szerintem, de ha elmész kozmetikushoz ő úgyis tudni fogja milyenre kell szednie, vagy megbeszélhetitek hogy milyen lenne a legjobb :)
7/19 A kérdező kommentje:
Igen azt szerettem volna irni, hogy nem lenne ilyen eros, de mashogy nem tudtam megoldani.
Mindeknkit felpontoztam!:)
Varom az esetleges valaszokat.:)))
2014. febr. 4. 21:53
8/19 anonim válasza:
A forma jó, csak ennél legyen jóval vékonyabb azért.:)
Különben van benned afrikai vér? Különlegesen nézel ki :)
9/19 anonim válasza:
Szerintem is jó a formája és talán nem is tűnne fel, hogy ilyen vastag, ha nem lenne ilyen erős a színe, de egyébként nem áll rosszul.
10/19 anonim válasza:
3-as vagyok
Egyébként jól áll, csak egy kicsit szolidabb verzióban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!