Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Akik gyűrűt hordanak, nektek...

Akik gyűrűt hordanak, nektek nem köt ki mindig a zsebetekben?

Figyelt kérdés

Én pl ha kezet mosok, bekenem kézkrémmel, mindig leveszem, és addig zsebre kapom, és végül ott marad, és megfeledkezem róla. Így van, hogy egész nap kb 1-2 órát van csak rajtam :D

Más is szokott így járni?

2014. febr. 4. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezért nem hordok :)
2014. febr. 4. 12:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Itthon leveszem, pont ezért. Nyilvános helyen többnyire folyékony szappan van, az nem zavar, krémezni meg óvatosan szoktam.
2014. febr. 4. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam levenni a gyűrűmet. Régen, mikor még szüleimnél laktunk, nekik segítettem a kerti munkában, akkor természetesen levettem. Viszont most panelban lakunk, így ez már nem játszik. Ha valami vegyszerbe nyúlkálnék, azt alapból kesztyűvel. Kézmosáskor, fürdéskor, krémezéskor magamon szoktam hagyni.
2014. febr. 4. 13:00
 4/6 anonim válasza:

Nekem két kedvenc gyűrű karácsony óta nincs meg :(

Így nem tudom hordani, amúgy egész nap rajtam volt, nem zavart.

2014. febr. 4. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam levenni kézmosáskor, hanem jobban figyelek rá, hogy le ne csússzon.
2014. febr. 4. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Néha igen:D

De általában szúr a zsebembe és még csak véletlenül se tudok megfeledkezni róla.

2014. febr. 4. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!