Félek a füllyukasztástól, de mégis szeretnék fülbevalót. Mennyi az esélye, hogy rossz pontba lövik?
Nincs semmi kockázata, a barátnőid valószínűleg csak szívatnak. Ha ilyen veszélyes lenne, nem lenne minden második embernek lyuk a fülében, és betiltanák a csecsemők füllyukasztását, nem? Még csak nem is fájdalmas, fölösleges rajta parázni. Nekem kétszer volt kilőve a fülem ugyanott (az első beforrt), másodszorra az első lyukból keletkezett idegcsomóba szúrták, az már fájt egy kicsit de 1 óra múlva elmúlt :)
15F
Ezt a rossz pontos dolgot már én is hallottam, de minden nő ismerősömnek van fülbevalója, mégse hallottam még senkit, akinél ilyen tüneteket okozott volna egy fülbevaló:D
Az viszont baromság, hogy a clairsben értenek hozzá..én is ott csináltattam anno, de ők nem sokat értenek hozzá.. egy piercer ért hozzá, ő szakember.
De ők akkor sem szakemberek..egy ilyen ékszerboltban sosem értenek hozzá, meg eleve ezek a belövőpisztolyok nem a legjobbak:D..én is ott csináltattam és semmi kezelési utasítást nem kaptam, pedig kellett volna..szóval a szakértelemtől messze állnak:D
Nem azt mondom, hogy bajod lesz, ha náluk csináltatod, de ne mondd azt, hogy ők jól értenek hozzá, mert nem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!