Jjnn kérdése:
Szürke folt helix körül?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár hete van egy szürke folt a helix pc-m körül.Ha megnyomom nem fáj, de nem is jön le. Gennyt nem látok, hogy lenne benne, simán a fülem szürke lett. Köszi előre is!2014. jan. 28. 21:32
2/7 anonim válasza:
Nekem is ilyen! De nem zavar mivel nem látszódik sokaknak orr pc körül van, az gáz mert az nagyon szem elött van!
3/7 A kérdező kommentje:
Egyenes szárú orvosi acél... ezért nem értem :/ Piros is a fülem, de csak azon a részen, ahol van a pc. Kezelem octenisepttel és tetrannal.
2014. jan. 29. 10:46
4/7 anonim válasza:
Mióta van bent? nekem kb 2 évig érzékeny volt. Addig nem is mertem órákra kivenni mindig csak kivettem megtisztitottam aztán vissza. egyszer mondom kipróbálom hogy nem teszem vissza egy éjszakára na azóta nem érzékeny nem fáj, néha picit viszket, akkor kiveszem akár pár napra is ha épp nem jut eszembe visszatenni és ennyi. Nekem lassan 10 éve van.
5/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valami sampon vagy ilyesmi odaragadt?
Nekem a sima fülbevalóm körül van zöld folt, ami nem jön le...az ékszer hátának és a sampon odaragadt...most hirtelen nem tudom elmagyarázni értelmesen, de olyan, minthogy vannak szemceruzák, amik beszívódnak a bőrbe, és dörzsölveis nehezen jönnek le...na ugyanígy jártam a fülemmel és a fülbevaló borításával...(egyébként a furat belseje is zöldes, de szerintem ki fogom dobni ezt a fülbevalót)
Szerintem próbálj meg egy ékszer cserét! :)
6/7 A kérdező kommentje:
Október körül szúrattam, semmi baja nem volt, aztán kicseréltem az ékszert és azóta ilyen... az is orvosi acél volt és ez is az... Nem hiszem h sampon odaragadt volna, mindennap kiveszem és letisztítom... :/
2014. jan. 31. 17:14
7/7 anonim válasza:
A samponos vagyok: én is minden nap kiveszem és takarítom...és így is bezöldült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!