Meddig kell benne hagyni az első fülbe valót? (többi lent)
Figyelt kérdés
ma lőtték át a fülem(az egyik fülembe egy második lyukat)
most már két órája lüktet.mit kenjek rá hogy ne fájjon és ne gyulladjon be?(most neogranormon-t tettem rá)és meddig kell benne hagyni azt a fülbevalót amivel átlőtték,mikor rakhatok bele másikat(főleg bizsut).meddig fog még fájni?
2014. jan. 27. 20:08
1/4 anonim válasza:
ha lötték akkor 6 hetet várj min.,ha szúrták akkor 2-t. betadine, 70%-os alkohol,sósoldat
2/4 anonim válasza:
Octeniseptet fújkálj rá. 6 hétig tényleg nem szabad cserélni, de a bizsut lehet, hogy utána sem fogja bírni.
3/4 anonim válasza:
Az orvosi ezüst és az arany is anti-allergén. Én anno nem voltam hajlandó 2 hétnél többet várni, és az ideiglenes helyére beraktam a karikát. Pont jött a hűvös idő, lüktetett, kicsit fájdogált, de idővel abbamaradt és megszűnt. A begyulladása az furcsa, de bármely gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatású krém jó erre (pl. algoflex).
4/4 anonim válasza:
nekem ékszerészesben lovettem át a fulem és kb olyan 2 htig fájt és 1 hónap után cseréltem ki bizsura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!