Mit lehet fodrászkellékesnél venni?
Figyelt kérdés
Nyílt egy fodrászkellékes a sulink közelében, és kíváncsiak vagyunk, hogy mégis hajfestékeken, és hasonlókon kívül, mit lehet ott kapni, és mit érdemes ott beszerezni. Mikor véget ér a suli, már zárva van, és nem tudom megéri-e hétvégén elmenni odáig! Kérlek írjátok meg, hogy ti mit vesztek ott, és milyen volt! Lehet ott gyöngyszemekre bukkanni, olyanra amire drogériákban nem?2014. jan. 24. 13:59
1/5 anonim válasza:
Hajfesték,ollók,ritkítók,hővédő,hajvasalók,stb.
Én vettem ott anno "nyesőt",azzal gávom tépettre a hajam.
2/5 anonim válasza:
Hajkefék, fésűk, körkefék, hajfestékek, samponon, balzsamok, pakolások, hajlakkok, hajhabok etc. etc. Szóval gyakorlatilag mindent, ami a hajápoláshoz, hajvágáshoz kötődik. Egyébként sokszor olyan samponokat, balzsamokat lehet venni, amilyet a fodrász is használ.
A gyöngyszem alatt nem tudom, mit értesz, de én pl. fodrászkellékesben bukkantam rá a kallosra, ami közel áll azóta a szívemhez. Nagyon jó balzsamjai, pakolásai vannak, és ezt drogériákban nem lehet kapni. Ráadásul magyar márka, és olcsó is. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Olyanra gondoltam a gyöngyszem alatt, mint különleges hajcsattok, pántok egyebek, amiket nem lehet kapni máshol, stb.
2014. jan. 24. 20:56
4/5 anonim válasza:
Nos, van olyan fodrászkellékes, ahol ilyesmik is vannak, de nem mindenhol. Változó.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezek alapján mindenképpen érdemes, legalább egyszer szétnéznünk ott!
2014. jan. 25. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!