Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudnátok ajánlani valami jó...

Tudnátok ajánlani valami jó sampont, amit fodrászkellékesnél lehet kapni?

Figyelt kérdés

Pakolást és mindenféle ápolókat vettem eddig ott és azok beváltak, ezért gondoltam, hogy esetleg valami jó kis sampon is lehet ott. Neten eddig nemigen találtam semmit.

Kissé száraz a hajam, de ha valakinek valami más hajtípusra ajánlott jött be, az is érdekel. :)

#sampon #fordászkellékes
2013. szept. 28. 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Tigi...nem olcsó, de kevés kell belőle, és sokáig elég. Régen mindenféle pakolást, balzsamot, hajápoló akármit megvettem, de egyik se volt olyan jó, mint a tigi sampon és a balzsam.
2013. szept. 28. 15:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Kallos tojás sampon :)
2013. szept. 28. 17:49
 3/3 anonim válasza:
Joico samponok.eszmeletlen.olasz marka.igaz eleg draga de olyan puha lesz a hajad hogy uramisten..
2013. szept. 29. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!