Székesfehérváron tudnátok fodrászt ajánlani?
Szia!
Én Kranjecné Oláh Ildikót tudom ajánlani. A Színvonal Stúdióban dolgozik. /Károly János utca 1./ Telefonszáma: 30/ 2357 - 449
Mi már régóta hozzá járunk teljes elégedettséggel!
Remélem tudtam segíteni!
Kedves Kérdező!
Én Pálinkásné Erikát tudom jó szívvel, bizalommal ajánlani. Vele maximálisan elégedett vagyok minden szempontból, 15 éve járok hozzá, miután előtte több más fodrászt kipróbáltam, de nem igazán voltam elégedett.
Erika volt az egyetlen, aki olyan frizurát tudott, és tud a mai napig is varázsolni, amit elképzelek, és ha az volt a kívánságom, hogy találjon ki valami újat, ami jól állna nekem, akkor is mindig elégedett voltam az "eredménnyel".
Akárhányszor láttam az előző vendégét távozás előtt, mindig nagyon tetszett az ő frizurájuk is, és gondolom, nem véletlenül járnak hozzá olyan sokan, hogy mindig jó előre kell időpontot kérnem.
A Déjá Vu Szépségszalonban dolgozik, a Dr. Koch László utca 11. sz. alatt. (A színház mögött, az Okmányiroda utcájában.)
A bejelentkezési telefonszáma 30/552-35-47
Üdvözlettel: Vera
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!