Matt, mélyfekete szemhéjpúder?
Figyelt kérdés
Keresek egy olyan szemhéjpúdert, ami nem csillámos, nem gyöngyházfényű, hanem teljesen matt színű, és teljesen fekete. Régebb Manhattan-t vettem, nagyon szép erős sötét színe volt és semmi csillogós nem volt belekeverve, de most kicsit változtattak rajta, a dobozkáján is (nincs benne applikátor) meg a színe is más lett, rosszabb. Tudtok valami más márkájút, ami ugyanilyen? Köszi!!!2014. jan. 24. 01:45
1/4 anonim válasza:
Ragaszkodsz hozzá, hogy púder legyen? Mert ha nem, akkor a Maybelline Color Tattoo fekete szemhéjkréme szerintem pont az, amit keresel... Én is használom (szinte naponta), szép színe van, és (szerintem) könnyű felvinni. Tényleg elég tartós, lehet, hogy 24 órát nem bír ki (egyszer próbáltam), de 12-t simán...
3/4 A kérdező kommentje:
Ezzel én is szemeztem, de nem mertem megvenni a gél állaga miatt.
"Avril-szemeket" vajon lehet vele csinálni?
2014. jan. 24. 16:34
4/4 anonim válasza:
Lehet. Egyébként nem annyira extrém-etősen pigmentált, tehát lehet árnyalni a színét a felvitt mennyiségtől függően. De az erős, mélyfekete sem elérhetetlen vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!