Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szombaton lenne az első...

Szombaton lenne az első sminkes "nagybevásárlásom". Miket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
szeretnék venni alapozót, világos színűt korrektort és a szemem alá ilyen folyékony alapozó szerűt. szeretnék még valami sminklemosót, arctejet vagy hasonlót és egy hidratálót amit az alapozó előtt feltehetek.miket ajánlanátok? mik váltak be nektek?köszönöm(:

2014. jan. 22. 21:58
 1/9 anonim ***** válasza:
nem kell a szemed alá külön alapozó, jó a sima is vagy a korrektor. De ha tini avgy akkor nmég nincs is a szemednél palástolnivaló.
2014. jan. 22. 21:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Krémmánián olvass teszteket. Egyébként meg nem ártana néhány info a bőrödről, mert hiába írunk bármit, ha nem a te bőrödhöz való.
2014. jan. 22. 22:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha belefér a keretbe akkor a második alapozó helyett vegyél 1 barna és egy fekete szemceruzát, illetve egy szemhéjtust. Nem ártana egy spirál is. Ha nagyon nem fér be a keretbe, akkor a barna szemceruzát hanyagold.
2014. jan. 22. 22:43
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

szerintem az alapozót felejtsd el, fiatal vagy, nincs mit eltüntetni, a bőrnek sem tesz jót.

spirál, szemceruza, szájfény.

2014. jan. 23. 08:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ird meg legyszi milyen a bortipusod (zsiros, normal, szaraz, kevert, problemas, kipirosodasra hajlamos stb), milyen fedesre van szukseged, van-e sok minden, amit takarni kell, hany eves vagy es milyen arkategoriaban keresgelsz, mennyi penzt szansz az alapozora es a tobbi cuccra, mert igy nem tudunk segiteni
2014. jan. 23. 10:17
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, jót tenne ha leírnád, hol vannak pattanásaid, olajos/zsíros/száraz/kevert a bőröd, esetleg más, érzékeny vagy piros foltos néhol.

Na amit tanácsolok: Ha olyan alapozót veszel, amitől nem marad matt a bőröd, akkor púdert is tegyél rá. Lehet kapni pici tégelyes fehér porszerű átlátszó púdert, ami csak mattít. De vannak mattítós alapozók, azokra általában nem kell, viszont száraz bőrnek az maga a végítélet :D A korrektorra annyit mondanák, hogy az Essencenek van ilyen kis felnyithatós korrektora, két szín van benne, egy világos meg egy sötétebb: A világos jó lesz a patikra, a sötétebb, narancssárgás a szemed alá (folyékony alapozó helyett) mivel a narancsos kiüti a sötét karikákat ha vannak. Hidratáló nagyon függne a bőrtípusodhoz, kremmania.hu-n tényleg jókat találsz.

Egy fekete szemceruzát én is javasolnék, esetleg spirált, szépen kiemelheted a szemed. Hány éves vagy?

2014. jan. 23. 14:43
 7/9 A kérdező kommentje:
először is köszönöm, az eddigieket. 15 vagyok, hideg bőrtónusom van, elég világos bőröm, szeplős is vagyok. az államnál és a homlokom alatt/szemöldökeim között szoktam pattanásosodni leginkább, de de az orrom is hajlamos. 10ezer forint, amit maximum ráköltenék. viszont szeretnék korrektort és alapozót is, mert elég gyakran pattanásosodom. szempillaspirál már megvan. de szeretnék még a szemöldökömre valami port is, ha tudnátok mondani párat, ami jó, megköszönném(:
2014. jan. 24. 14:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha meg nem keso, akkor ajanlanek olyanokat, amik nekem bevaltak. Bar nem vagyok mar 15 eves, de nekem is vilagos a borom, problemas (volt), kombinalt, es nagyon sok mindent kiprobaltam eddig.

- alapozo - helyett Maxfactor CC krem, 40-es arnyalat, szuper a fedese es apolo osszetevoi is vannak, kb 2600 ft

A legtobb alapozotol inkabb meg tobb mitesszer es pattanasod lesz, hacsak nem fizeted meg pl a Clinique Anti-blemish alapozojat, ami az eddigi legjobb, amit hasznaltam, de 8000 ft egy dobozzal. Kuponos napon esetleg beruhazhatsz ra, ha talasz megfelelo szint.

- korrektor borhibakra (ebbol a boroddel egyezo szinut kell valasztani) - Catrice tegelyes korrektor - szuper!! [link] ez az

- szem alatti karikakra (ebbol a borodnel egyel vilagosabbat, ha fekete karikaid vannak, akkor pedig narancssargas arnyalatot) ezt: [link]

- arclemoso - en eloszor egy sensitive baba popsitorlokendovel torolom le a sminket (2-300ft), aztan egy vattapamaccsal attorlom micellas arclemosoval (van a Garniernek, L'orealnak, Biodermanak - amelyik akcios azt szoktam megvenni) ez az eg vilagon mindent lemos az arcrol, nagyon jo

- hidratalo krem - ket felet szeretek, az egyik ez: [link] ez DM sajatmarkas, a masik pedig Rossmann sajatmarkas: [link] ez kb 900 ft es nagyon jo, nappalra is ezt hasznalom

Ha inkabb zsirosabb a borod, akkor a Baleasat nem ajalnom, csak az utobbit.

2014. jan. 25. 10:33
 9/9 A kérdező kommentje:
utolsó! köszönöm szépen, ezeket is felírtam! és egyáltalán nem késő, átraktuk inkább hétfőre. tényleg nagyon köszönöm(:
2014. jan. 25. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!