Szombaton lenne az első sminkes "nagybevásárlásom". Miket ajánlanátok?
szerintem az alapozót felejtsd el, fiatal vagy, nincs mit eltüntetni, a bőrnek sem tesz jót.
spirál, szemceruza, szájfény.
Igen, jót tenne ha leírnád, hol vannak pattanásaid, olajos/zsíros/száraz/kevert a bőröd, esetleg más, érzékeny vagy piros foltos néhol.
Na amit tanácsolok: Ha olyan alapozót veszel, amitől nem marad matt a bőröd, akkor púdert is tegyél rá. Lehet kapni pici tégelyes fehér porszerű átlátszó púdert, ami csak mattít. De vannak mattítós alapozók, azokra általában nem kell, viszont száraz bőrnek az maga a végítélet :D A korrektorra annyit mondanák, hogy az Essencenek van ilyen kis felnyithatós korrektora, két szín van benne, egy világos meg egy sötétebb: A világos jó lesz a patikra, a sötétebb, narancssárgás a szemed alá (folyékony alapozó helyett) mivel a narancsos kiüti a sötét karikákat ha vannak. Hidratáló nagyon függne a bőrtípusodhoz, kremmania.hu-n tényleg jókat találsz.
Egy fekete szemceruzát én is javasolnék, esetleg spirált, szépen kiemelheted a szemed. Hány éves vagy?
Ha meg nem keso, akkor ajanlanek olyanokat, amik nekem bevaltak. Bar nem vagyok mar 15 eves, de nekem is vilagos a borom, problemas (volt), kombinalt, es nagyon sok mindent kiprobaltam eddig.
- alapozo - helyett Maxfactor CC krem, 40-es arnyalat, szuper a fedese es apolo osszetevoi is vannak, kb 2600 ft
A legtobb alapozotol inkabb meg tobb mitesszer es pattanasod lesz, hacsak nem fizeted meg pl a Clinique Anti-blemish alapozojat, ami az eddigi legjobb, amit hasznaltam, de 8000 ft egy dobozzal. Kuponos napon esetleg beruhazhatsz ra, ha talasz megfelelo szint.
- korrektor borhibakra (ebbol a boroddel egyezo szinut kell valasztani) - Catrice tegelyes korrektor - szuper!! [link] ez az
- szem alatti karikakra (ebbol a borodnel egyel vilagosabbat, ha fekete karikaid vannak, akkor pedig narancssargas arnyalatot) ezt: [link]
- arclemoso - en eloszor egy sensitive baba popsitorlokendovel torolom le a sminket (2-300ft), aztan egy vattapamaccsal attorlom micellas arclemosoval (van a Garniernek, L'orealnak, Biodermanak - amelyik akcios azt szoktam megvenni) ez az eg vilagon mindent lemos az arcrol, nagyon jo
- hidratalo krem - ket felet szeretek, az egyik ez: [link] ez DM sajatmarkas, a masik pedig Rossmann sajatmarkas: [link] ez kb 900 ft es nagyon jo, nappalra is ezt hasznalom
Ha inkabb zsirosabb a borod, akkor a Baleasat nem ajalnom, csak az utobbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!