Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik sminkes gurukat nézed...

Melyik sminkes gurukat nézed youtube-on?

Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 23:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Michelle Phant néztem még korábban, most pedig ahova épp vetődök:))
2014. jan. 22. 00:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Magyarok:BebitaBonita ês Barbit
2014. jan. 22. 00:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Magyart egyet sem nézek rendszeresen. Külföldiből van egypár, sőt, de őket mikor hogy, kihez hogy van hangulatom. Akiket leginkább szoktam: Lisa Eldridge, EmilyNoel86, Amarixe, FleurdeForce, EssieButton, MakeupTIA, GlamLifeGuru, Elle Fowler (Blairt nem bírom). Régebben Michele1218-t rengeteget néztem, de mostanra annyira sok hülyeséget hordott össze, hogy szánalmas.
2014. jan. 22. 08:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
MakeupGeek, Lisa Eldridge, Pixiwoo. Ők, akik tényleg guruk szerintem, és azért nézem őket, hogy tanuljak belőle. Aztán vannak még beauty csatornák, amiket nézek, pl. Jess Bunty, AllThatGlitters21, Loepsie.
2014. jan. 22. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

- gossmakeupartist - nagy kedvenc, rovid, lenyegretoro es profi

- kandee johnson - mert mindig jokedvem lesz tole

- makeupgeek - nagyon profi es aranyos, van sajat makeup lancca is

- julia graf - svajcban elo mua, nagyon szeretem, a fitness-egeszseges eletmod csatornajara is fel vagyok iratkozva

- lisa eldridge - teljesen mas stilus, angol mua, profi

- pixiwoo - viccesek, aranyosak, profik

- jessicaharlow - szinten angol, de egy egyeniseg :D

- lovemelisamichelle - imadom, jopofa, nem jatssza meg magat

- stillglamorus - o egyszeruen elkepesztoen gyonyoru, 4 gyerekes fiatal anyuka sajat kozmetikai lanccal

- grave3yardgirl - na, o egy vicc, eloszor nem ertettem, hogy lehet ekkora sikere, mert iszonyat a csaj, az a fej, meg amilyen pofakat vag, de en is nala ragadtam, keeeeesz :D

- faradhukai - arab csajszi, jo izessel, mindenfele tutoriallal

- missglamorazzi - fiatal, gazdag, sikeres, divat csatorna

- carlibybel - ausztral csajszi, nem csak smink

- tanya burr - vicces, aranyos

- fleur de force - mindenfele videot csinal, en az eskuvos sorozatnal ragadtam ott

- itsjudytime - sok first impression termekvideoja van

- lauren curtis - ausztral csajszi

- zoella - vicces es cuki csaj, sok kozos videojuk van mas bloggerrel (pl tanya burr, markus butler..)

meg sok masra is, de ezeket nezem leginkabb

magyarok kozul

- nojkoblog - az o stilusat szeretem legjobban a magyarok kozul

a tobbi magyarhoz csak be-benezek, de nem nagyon birom a stilust, foleg pl amikor 45 percen keresztul beszel a semmirol, vagy 10 percig magyarazza, hogy ez egy vicces video volt, senki se vegye komolyan, es kb ezzel el is rontja a poent

2014. jan. 22. 09:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok, most jut eszembe, Nojkót én is nézem, őt bírom... meg Breakfast at Fruh-t is. A többi magyar... hát... nem tudom, lehet, túlzottan hozzá vagyok szokva a jó filmminőségű amerikai videókhoz, de a nagy többség videóinak elég gáz a minősége. Akinek meg jó lenne, az vagy nagyon tini, és nagyon nem passzol hozzám a stílusa (Gabifrizuráit néztem meg egy itteni linkkel, hát amikor a tinis poénosnak szánt béna ökörködéseit meg a One Direction-fanságot láttam, mondom, ez felejtős lesz nekem), vagy rohadt hosszúak a videói, vagy nem képes a kamera előtt természetesen beszélni, vagy ilyen vinnyogós affektálós hangja van, amitől a hideg ráz.

Lovemelissamichelle-t én is szeretem :).

2014. jan. 22. 09:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Én őket nézem/néztem:

Pixiwoo - profik

beautycrush - nagyon bírom a csajszit

Amy Macedo - nagyon szép az arca, tetszik a személyisége, nagyon ügyes

Jaclyn Hill - nem néztem sűrűn, vannak ügyes sminkjei, annyira nem bírom

gssmakeupartist - profi

Chloe Morello

SMLxO

Ruby Golani - Mert néznem kell a szája miatt, amúgy is nagyon jó.

Maya Mia - PROFI!

Luxy Hair - nagyon aranyos csajszik

Jennifer Olaleye - mert nagyon dögös

Carli Bybel - régebben néztem, nem igazán bírom a csajt

Lauren Curtis - már őt sem igazán nézem, nem szimpi

Promise Phan - Nagyon aranyos, nagyon profi, nem csak smink, sokszor nézem, talán őt szeretem a legjobban eddig, karaktereket is sminkel pl Edward Scissorhands, Lil Wayne, Angelina Jolie, Adele - ezek totális transzformációk :D

Még biztos van még, akiket random néztem és nagyon tetszettek, csak nem emlékszem a nevükre.

Magyarokat nem nézek.

2014. jan. 22. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!