Melyik sminkes gurukat nézed youtube-on?
- gossmakeupartist - nagy kedvenc, rovid, lenyegretoro es profi
- kandee johnson - mert mindig jokedvem lesz tole
- makeupgeek - nagyon profi es aranyos, van sajat makeup lancca is
- julia graf - svajcban elo mua, nagyon szeretem, a fitness-egeszseges eletmod csatornajara is fel vagyok iratkozva
- lisa eldridge - teljesen mas stilus, angol mua, profi
- pixiwoo - viccesek, aranyosak, profik
- jessicaharlow - szinten angol, de egy egyeniseg :D
- lovemelisamichelle - imadom, jopofa, nem jatssza meg magat
- stillglamorus - o egyszeruen elkepesztoen gyonyoru, 4 gyerekes fiatal anyuka sajat kozmetikai lanccal
- grave3yardgirl - na, o egy vicc, eloszor nem ertettem, hogy lehet ekkora sikere, mert iszonyat a csaj, az a fej, meg amilyen pofakat vag, de en is nala ragadtam, keeeeesz :D
- faradhukai - arab csajszi, jo izessel, mindenfele tutoriallal
- missglamorazzi - fiatal, gazdag, sikeres, divat csatorna
- carlibybel - ausztral csajszi, nem csak smink
- tanya burr - vicces, aranyos
- fleur de force - mindenfele videot csinal, en az eskuvos sorozatnal ragadtam ott
- itsjudytime - sok first impression termekvideoja van
- lauren curtis - ausztral csajszi
- zoella - vicces es cuki csaj, sok kozos videojuk van mas bloggerrel (pl tanya burr, markus butler..)
meg sok masra is, de ezeket nezem leginkabb
magyarok kozul
- nojkoblog - az o stilusat szeretem legjobban a magyarok kozul
a tobbi magyarhoz csak be-benezek, de nem nagyon birom a stilust, foleg pl amikor 45 percen keresztul beszel a semmirol, vagy 10 percig magyarazza, hogy ez egy vicces video volt, senki se vegye komolyan, es kb ezzel el is rontja a poent
3. vagyok, most jut eszembe, Nojkót én is nézem, őt bírom... meg Breakfast at Fruh-t is. A többi magyar... hát... nem tudom, lehet, túlzottan hozzá vagyok szokva a jó filmminőségű amerikai videókhoz, de a nagy többség videóinak elég gáz a minősége. Akinek meg jó lenne, az vagy nagyon tini, és nagyon nem passzol hozzám a stílusa (Gabifrizuráit néztem meg egy itteni linkkel, hát amikor a tinis poénosnak szánt béna ökörködéseit meg a One Direction-fanságot láttam, mondom, ez felejtős lesz nekem), vagy rohadt hosszúak a videói, vagy nem képes a kamera előtt természetesen beszélni, vagy ilyen vinnyogós affektálós hangja van, amitől a hideg ráz.
Lovemelissamichelle-t én is szeretem :).
Én őket nézem/néztem:
Pixiwoo - profik
beautycrush - nagyon bírom a csajszit
Amy Macedo - nagyon szép az arca, tetszik a személyisége, nagyon ügyes
Jaclyn Hill - nem néztem sűrűn, vannak ügyes sminkjei, annyira nem bírom
gssmakeupartist - profi
Chloe Morello
SMLxO
Ruby Golani - Mert néznem kell a szája miatt, amúgy is nagyon jó.
Maya Mia - PROFI!
Luxy Hair - nagyon aranyos csajszik
Jennifer Olaleye - mert nagyon dögös
Carli Bybel - régebben néztem, nem igazán bírom a csajt
Lauren Curtis - már őt sem igazán nézem, nem szimpi
Promise Phan - Nagyon aranyos, nagyon profi, nem csak smink, sokszor nézem, talán őt szeretem a legjobban eddig, karaktereket is sminkel pl Edward Scissorhands, Lil Wayne, Angelina Jolie, Adele - ezek totális transzformációk :D
Még biztos van még, akiket random néztem és nagyon tetszettek, csak nem emlékszem a nevükre.
Magyarokat nem nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!