Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiatal (20-35) nők, melyik az...

Fiatal (20-35) nők, melyik az a parfüm, amire a legtöbb pozitív visszajelzést szoktátok kapni?

Figyelt kérdés
Amivel befújva legtöbbször megdicsérik az illatotokat vagy netán meg is kérdezik, mit használtok.

2014. jan. 18. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Naomi Campbell - Cat Deluxe
2014. jan. 18. 17:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Chloe Rose
2014. jan. 18. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Avon City Rush
2014. jan. 18. 18:09
 4/9 anonim ***** válasza:

Gyűjtőként nagyon sok parfümöm van, talán ezeket dicsérték a legtöbbet:

Calvin Klein: In2U Her

Versace: Versence (ennél kérdezték a legtöbbször, mi ez, tényleg jó kis illat volt)

Tommy Hilfiger: Tommy Girl

2014. jan. 18. 23:12
 5/9 A kérdező kommentje:

O de jokat irtatok! Egyik baratnomnek van Cat Deluxa, ugyhogy az kilove, pedig tetszik. A City Rushbol meg csak mintam van, de nagyon bejon, biztos megveszem nagyban - ez az egyetlen Avon illat, ami szerintem el lett talalva.

Regebben Tommy Girt hasznaltam :) de azt hiszem kicsit mar kinottem belole sajnos.. A Chloe Rose valami isteni illat!! Kivansaglistas!

A tobbit sajnos nem ismerem, de mindenkepp megszaglaszom legkozelebb.

Koszonom a valaszokat, varok meg :)

2014. jan. 25. 10:59
 6/9 anonim ***** válasza:
Pedig ha szereted a Tommy Girl-t, használd csak nyugodtan! Pont ezt szerettem volna írni, hogy rajtam ezt dicsérik a legtöbbet, volt már, hogy meg is állítottak vele utcán, mit használok, pedig ennél sokkal drágább és fényűzőbb darabjaim is vannak gyűjtő lévén :) 28 vagyok, ez nálam must have darab és az is marad. Amit még sokat dicsérnek, a Versace Versense és a Calvin Klein In2U Her nevű illataimat. A különlegesebb darabjaimat nem szokták, de hát azoknál nem is ez a cél.
2014. febr. 9. 15:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja, közben beugrott, hogy egy már-már niche kategóriába eső illatot is sokat dicsértek rajtam, csak ez igazából anyukámé, csak néha lopok belőle: Guerlain Champs Elysées a neve. (mint a híres párizsi sugárúté) Na, ha igazán egyedi, elegáns mégis csodás illatot akarsz, akkor ezt nagyon ajánlom tesztelésre!
2014. febr. 9. 15:10
 8/9 A kérdező kommentje:

A Champs Elysee nagyon tetszik, pont par napja teszteltem!! Maga a megtestesult francia elegancia, nagyon szep parfum. Egyenlore folyamatos tesztelesben vagyok, most epp a harom dobogos a Burberry Body, Lalique Le parfum es a T. Mugler Alien, de meg van egy par mintam. Az emlitett masik ket parfumbol nincs mintam, de a kovetkezo mintarendelesbe biztos, hogy benne lesz :)

A Tommy Girlt meg atgondolom, annyi csodas parfum van meg, ami ram var :)

2014. febr. 9. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Bruno Banani - Made for woman

és most beszerezném Nina Ricci - Nina nevű parfümjét (tudom sokan nem szeretik a sztár parfümöket, de valami isteni az illata).

2014. febr. 13. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!