Dove original illatahoz hasonlo parfumot ajanlana valaki?
Ezer eve keresem a sajat illatomat parfumben, ami nem fanyar, nem sportos, hanem inkabb edeskes. De nem az az olcso, buta edes illat. Es sosem tudtam megfogalmazni megis milyen. Aztan eszembe jutott, hogy a dove original spray a kedvencem, az eszmenyi illat szamomra, tehat valami hasonlot keresek parfumben. Edeskes, puderes de nem kozonseges, nem tolakodo.Gondoltam egy csomo lany van, aki jaratos az illatokba, adhatna otletet. Olyan 5 es 20 ezer kozotti arkategoriaban gondoltam.
varom a javaslatokat.
doveban nem vagyok jártas, mert nem használok olyat, de ha arra gondolsz, amilyen a dove szappan (az originalból arra következtettem), régen csak az az egy dove illat volt, akkor szerintem ez a parfüm olyasmi:
egy barátnőm használta, nekem ő jut eszembe róla, én egészen más parfümöket, illatokat szeretek, a dove illata sem tetszik annyira, a tisztaság, egy mosónő (ez jó értelemben), elegancia jut eszembe erről az illatról és valahogy a fehér szín. de most olvasom, hogy most már felváltotta a dkny women energizing, ami gondolom nagyon hasonló, de kicsit más az összetétele, itt olvasható róla leírás. elég népszerű, szerintem bármelyik parfümériában meg tudod szagolni.
itt egy csomó véleményt lehet olvasni róla (jót is, rosszat is), de végülis tök mindegy, hogy kinek mi jut eszébe róla, a lényeg, hogy neked tetszik-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!