Miért sűrűsödik be egy hét után a körömlakk?
Ez már nem az első eset, ezért lennék kíváncsi, hogy más is tapasztalt-e már ilyet.
Ezelőtt épp így jártam, hogy vettem egy Rimmel lakkot, miután használtam jól visszazárva a fürdőszoba polcra tettem(norm. hőmérséklet), s egy hét múlva mikor használni akartam ismét, már alig lehetett, mert elkezdett besűrűsödni.
A mostani eset meg ugyanez, csak Maybelline-el. Egy hete vettem pont, akkor használtam, visszazárva tettem a polcra, s tegnap este mikor újra használni szerettem volta, már nagyon sűrű lett, s ahogy fel kentem, tiszta hólyagos lett, és alig akart megszáradni. :/
Mitől lehet ez? mit nem csinálok jól?
Köszi a válaszokat előre is! :)
Mindig a fürdőben voltak a lakkjaim, meg ahogy emlékszem, még édesanyám is ott tartotta őket.
Nem is gondoltam még soha rá, hogy nem tesz nekik jót. :/ Hát köszönöm a válaszokat, átpakolom akkor máshova. :D
Egyébként nekem is ez az utóbbi kettő lakk csinálta ezt, vannak már több éves lakkjaim, azoknak semmi bajuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!