2/14 A kérdező kommentje:
Nem túl erős,ha nincs így kinyitva a szemem?:)
2014. jan. 15. 17:01
3/14 anonim 

válasza:

de. szép, de én ívesebbre csinálnám: a szemem belseje felé vékonyodna-az szerintem szebb.
valamint alul már nem húznám ki a szememet.
4/14 anonim 

válasza:

egyébként szép zöld szemed van :)
5/14 anonim 

válasza:

Ú, ez ijesztő xD
Szerintem is az alsó végével és a farkincával van gond.
6/14 anonim 

válasza:

uh, én megijedtem! ez olyan mintha egy bizonyos vastagságot a szemed köré rajzoltál volna. elvékonyodhatna felül a belsö szemzug felé, illetve alul sem kéne ez a vastagság, igy most olyan, mint egy karikatura
7/14 anonim 

válasza:

ja én is megijedtem.. ekkora szem :D
8/14 anonim 

válasza:

Nekem kicsit sok. De sose lehet tudni, mivel számít az összkép így lehet a te arcodon ez nem tűnik soknak. Én pl nagyon hülyén nézek ki ha alul is húzok tusvonalat:D
9/14 anonim 

válasza:

Nekem is sok picit, én is vékonyítanám az orr felé haladva, valamint alul max a vízvonaat húznám ki. Bár mostanában fehérrel szoktam, nagyítja a szemet valamennyire :)
10/14 A kérdező kommentje:
Mennyire legyen ívelt?
2014. jan. 15. 18:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!