Egy átlag műkörmösnek gondot jelenthet egy ilyen minta?
állítólag nagyon ügyes a csajszi, de nem tudom, hogy bonyolult mintát választottam-e...
általában ha netről nézek valamit (akár haj, akár kosztüm fazon a varrónőnek szalagavatóra), azzal mindig van valami gond... vagy nehezebb az átlagnál, vagy nemtudom...
ezért is próbáltam most valami egyszerűt keresni, ami azért nem is az a tipikus virágocskás-kövecskés, de nem is olyan túl extra... de nem tudom, sikerült-e
szerintetek?
szia!
a körmösöd nem használ körömmnyomdát?? mert azzal könnyen meg lehet csinálni egy ilyen mintát
fogalmam nincs, mit használ...
életemben nem voltam még manikűrösnél, mert magamnak intézem általában.
de most szalagavatóm lesz, és egy rokontól ez lesz az ajándék (mármint hogy megcsinálják a karmaimat), és utoljára kb. 4 vagy 5 évesen voltam anyukámmal körmösnél, és az meg nem most volt... igazából azt sem tudom, mit csinál majd a leányzó, de felőlem tegye, amit jónak lát, ő ért hozzá, nem én :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!