Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek ha rosszul szedtem...

Mit tegyek ha rosszul szedtem ki a szemöldököm?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy felül is kiszedtem és nem olyan lett a formája mint amilyet szerettem volna! És most hogy nő kifele elég csúnya!Mit tegyek? Hagyjam hogy megnőjön és szedjem ki újra?

2014. jan. 12. 21:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha nem olyan lett a formája amilyet szerettél volna, akkor most hagyd nőni és szedd ki újra olyanra amilyen tetszik neked.
2014. jan. 12. 21:28
 2/9 A kérdező kommentje:
És mit csináljak addig vele míg nő mert így nagyon csúnya!? Főleg felül.Nagyon bánom hogy felül is kiszedtem.:(
2014. jan. 12. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:
szemöldökceruzával vagy mivel segits rajta egy kicsit :D
2014. jan. 12. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Szemöldökceruzával javítsd ki, vagy ha nem megy akkor menj el kozmetikushoz befestetni.
2014. jan. 12. 21:53
 5/9 anonim ***** válasza:
16%
XD
2014. jan. 12. 21:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Szemceruzával nem tudnám kijavítani?
2014. jan. 13. 18:01
 7/9 anonim ***** válasza:

A szemceruza pigmentáltabb, egy próbát megér, de valószínűleg nem tudsz olyan természetes eredményt elérni, mint egy szemöldökceruzával, ami amúgy az Essence márkánál 500 forint és jó.

Ha semmiképpen nem szeretnél ilyenre kiadni pénzt, barna szemfestékkel is igazíthatod.

A szemöldöködre kenhetsz ricinusolajat (gyógyszertárban kapható), attól gyorsabban nő.

Ha visszanőtt, kozmetikushoz menj, nehogy megint véletlenül elrontsd, mert lehet, hogy a végén már nem azért lesz csúnya, mert nőnek vissza a szálak, hanem mert már nem nőnek.

2014. jan. 14. 11:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Az Essence szemöldökceruzáját én is ajánlom, 500 Ft és nagyon jó!
2014. jan. 14. 16:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megoldottam szemceruzával.
2014. jan. 14. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!