Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a véleményetek az orrpierci...

Mi a véleményetek az orrpiercingről?

Figyelt kérdés
Visszatud nőni heg nélkül?az orrfújásban zavar?
2009. nov. 30. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem van. :-) És tetszik. Play boy nyuszi van épp. 20/L
2009. nov. 30. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Bocsi előző vagyok, nem olvastam végig a kérdésed.

Szóval ha megunod akármikor ki lehet szedni, benől a lyuk, nem marad nyoma. De mindenképp piercingessel csináltasd, mert én egy hülye kozmetikus csajjal csináltattam, úgy h csak belelőtte, mint a fülbe. ami folyton kipotyogott, egyszer nemtudtam visszarakni, s 3 nap alatt benőtt a lyuk, de ekkor még friss volt a piercing. Utánna elmentem rendes tetkószalonba, ott egy srác megcsinálta nekem 6000 Ft volt, s normális piercingett tett bele. És az orrfújásban nem zavar... :-)

2009. nov. 30. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Sztem gusztustalan!
2009. nov. 30. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkinél más. Engem nagyon zavart mindig mikor meg voltam fázva tiszta kínszenvedés volt. Persze jól nézett ki. De inkább kivettem mert mindig taknyos vagyok. A helye már nem látszik.
2009. nov. 30. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem olyan fél éve van meg, és épp megvagyok fázva, engem nem zavar, bár ez gondolom a végétöl függ... Nekem ilyen 'L' alakú van. Nem tudom, hogy mikor forr be, még sose vettem ki, kivéve amikor cserélem. Most egy ilyen ezüst bogyó van benne, sztem szép. :D
2009. dec. 2. 17:47
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt,igen beforr heg nélkül.
2009. dec. 6. 22:56
 7/7 anonim válasza:
nekem van,és IMADOM!!!!!!!!!és persze,visszanol heg nélkul és én allergiás vok szal elég sokat fujom az orrom,de hidd el,cseppet sem zavar!nekem ilyen van: [link]
2010. márc. 17. 16:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!