Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egyszerű, gyors iskolai...

Egyszerű, gyors iskolai sminktipp?

Figyelt kérdés
Zöldesbarna szemem van, sötét ruhákat és kiegészítőket hordok... Azért fontos, hogy gyors legyen, mert minden reggel elalszok, és nincs időm a hosszúra.:D

2014. jan. 7. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
alapozó, korrektor ha kell, szemre: szerintem elég a szempillaspirál esetleg szemcerka :D
2014. jan. 7. 17:55
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

alapozó korektor púder ( ez kb 4 perc, ha gyakorlod)

szemöldök púder (2perc és akkor szép lesz a formája)

spirál (2perc)

pirosító vagy bronzosító(1perc)

szájfény (1perc)

10 perc alatt fel lehet dobálni ha minden kéznél van

2014. jan. 7. 19:46
 3/4 anonim ***** válasza:
50%
BB krém folyos ami konnyen eldolgozhato,folyekony korektort is konyebb eldolgozni,beuty blender ezek eldolgozására,szempilla spiral,szájfény,kis bronzosito és ha enyire siető sztem ez megis teszi :D...
2020. jún. 14. 04:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ha én sietek valahova, akkor egy kis alpozó, korrektor, púderel fixálom meg hogy kevésbé zsírosodjon át a böröm, egy kis bronzer de ez nem mindig, szempilla spirál, tus ha van még időm akkor egy vékony cicás tusvonal, szemöldökömet befésülöm szemöldök szappanal, számra egy ajakcerkával át megyek.
2021. júl. 13. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!