Egyszerű, gyors iskolai sminktipp?
Figyelt kérdés
Zöldesbarna szemem van, sötét ruhákat és kiegészítőket hordok... Azért fontos, hogy gyors legyen, mert minden reggel elalszok, és nincs időm a hosszúra.:D2014. jan. 7. 15:50
1/4 anonim válasza:
alapozó, korrektor ha kell, szemre: szerintem elég a szempillaspirál esetleg szemcerka :D
2/4 anonim válasza:
alapozó korektor púder ( ez kb 4 perc, ha gyakorlod)
szemöldök púder (2perc és akkor szép lesz a formája)
spirál (2perc)
pirosító vagy bronzosító(1perc)
szájfény (1perc)
10 perc alatt fel lehet dobálni ha minden kéznél van
3/4 anonim válasza:
BB krém folyos ami konnyen eldolgozhato,folyekony korektort is konyebb eldolgozni,beuty blender ezek eldolgozására,szempilla spiral,szájfény,kis bronzosito és ha enyire siető sztem ez megis teszi :D...
4/4 anonim válasza:
Hát ha én sietek valahova, akkor egy kis alpozó, korrektor, púderel fixálom meg hogy kevésbé zsírosodjon át a böröm, egy kis bronzer de ez nem mindig, szempilla spirál, tus ha van még időm akkor egy vékony cicás tusvonal, szemöldökömet befésülöm szemöldök szappanal, számra egy ajakcerkával át megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!