Kipróbálásra ez így jó? (többi lent)
Figyelt kérdés
Kezdő sminkelő vagyok, hétköznapra nem, csak buliba sminkelek. Nagyon tetszik a tussal kihúzott szem, és ki szeretném próbálni, mert meghívtak egy pótszilveszterre és gondoltam egy kicsit újítanék a régi sminkemen. Nem akarok drága tust venni, addig amíg nem látom, hogy jól áll-e nem akarok egy csomó pénzt kidobni az ablakon, ha mégsem tetszene, szerintetek kipróbálásra, egy olcsó ötszáz forintos tus is megteszi? Vagy azzal nem lehet szépen dolgozni? Ilyen no-name saját márkás tust néztem, az egyik drogériában.2014. jan. 6. 10:12
1/4 anonim válasza:
lehet azzal is szépen csak legfeljebb nem lesz tartós.
2/4 anonim válasza:
Lehet, csak lehet, hogy nem lesz elég pigmentált, tartós stb..ennyi pénzért egyébként vehetsz kevésbé nonamet is leértékelve:D
3/4 anonim válasza:
En leertekelve vettem egy Lorealt es nekem az valt be eddig a legjobban, egyszeru hasznalni, vekony csikot lehet vele huzni es tartos. Hiperszuper Mac szemhejtussom is volt de az mindig elhalvanyodott :) No name-et szerintem ne nagyon probalj, a szemeddel legy azert ovatos :)
4/4 anonim válasza:
Én sem ajánlom a márkátlan tust. A festék minősége is számít sokat. A filcessel egyszerűbb dolgozni, de szerintem a legegyszerűbb a gél tus, amihez jár ecset. Ezeket eddig drágább márkánál láttam.
Hogy kipróbáld a tusvonal jól áll-e, szerintem használj egy fekete szemhéjpúdert, benedvesített ecsettel. Vizes ecsettel a szemhéjpúder olyan erős és szabályos vonalat ad, mint a tus. (oké lehet többször át kell festeni)
Ilyen ecset jó hozzá: [link] én inkább ezt szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!