Illene személyesen elmenni a kozmetikushoz és bejelentkezni? Vagy jó telefonon is?
őszintén szólva nem szoktam járni,csak mivel a szalagavatómra magam nem tudom megcsinálni a sminkem így most rászánnám magam.
illetve lenne még vmi ami aggaszt, bár a bőröm nem csúnya de egy kis alapozó szerintem mindenképp szükséges lenne, tudni fogja a kozmetikus h milyen való a bőrömre? mert korábban hiába vettem minőségit ,pár hazsnálat után rájöttem h hiába egyezik a színe is a bőrömmel, pár óra után nagyon csúnyán átfénylik,zsírosan és ezt szeretném elkerülni...
Telefonon is be lehet jelentkezni, én is úgy tettem elsőre is. Meglepődtem, mert nem vette fel a telefont, de gondoltam dolgozik. Aztán nem sokkal később visszahívott, hogy keresték erről a számról. Teljesen ledöbbentem, nem gondoltam volna, hogy majd visszahív. Szóval teljesen jó így is.
Egyébként, mint szakember, tudni fogja, hogy milyen típusú alapozó kell a bőrödre, hiszen ránézésre meg fogja tudni mondani, hogy a te bőröd zsíros, pattanásos, rozaceás, víz vagy zsírhiányos stb. Viszont inkább kérdezz rá, hogy vigyél-e valamit, nehogy ott derüljön ki, hogy neked kellett volna gondoskodni valamiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!