Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Most fogok menni a kozmetikush...

Most fogok menni a kozmetikushoz bejelentkezni, fentre a porcba lesz fülbevalóm. Tippek?

Figyelt kérdés

Már egyszer lövettem fülbevalót (nem porcba) de akkor rokonhoz mentem és ingyen csinálta. Mennyibe kerülhet porcba? Csak 1-et szeretnék. Mennyi ideig nem vehetem ki? Nagyon fáj? (elég alacsonyan van a fájdalom küszöböm) Valamivel tisztogassam, fertőtlenítsem? Könnyen beleakadhat a hajam? :SSS

Persze, biztos elmondja majd a kozmetikus, de azért előre tudni szertenék pár dolgot, tapasztalatokat. :)

Köszi előre is.

15/L

2011. máj. 23. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Porcba ne lövesd, mert sokkal nehezebben gyógyul. inkább szúrasd piercingessel.

Egyébként pedig ne piszkáld, és fretőtleníteni betadine, v octenisept.

2011. máj. 23. 20:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Tényleg ne lövesd :) Én elkövettem azt a hibát, hogy lövettem, és több mint egy év volt amíg begyógyult... Fájni nem nagyon fájt akkor, olyan volt mintha erősen megütötték volna a fülem, de utána igen, amikor gyógyult, esetleg készülj fel, hogy azon az oldaladon nehezebb lesz aludni (nekem mindkettőbe lőttek, úgyhogy aludhattam a hátamon XD)Nekem azt mondták, 3-4 hétig ne cseréljem ki. Én alkohollal fertőtlenítettem, de az csíp... Hosszú hajam van, még csak párszor akadt bele, viszont a hajkefe már sokszor beleakadt, és a fodrász is párszor megráncigálta, szóval vigyázz rá :D Remélem segítettem.
2011. máj. 23. 20:56
 3/4 anonim ***** válasza:
és tényleg ne lövesd! nekem már 1,5 éve van és még a mai napig nem gyógyult be :(( Kiszedtem fél év után mikor már meguntam most már csak akkor rakok bele ha feltűzve van a hajam, ha látszik. De akkor is csak max 2-3 napot bír ki utána megint begyullad. :(( Megbántam nagyon.
2011. máj. 23. 21:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Valaki árat tudna esetleg mondani? Ja, meg azt, hogy mennyire fájt nektek? Sokáig volt érzékeny?

A többieknek köszi, nem fogom lövetni, csak szúratni. :)

2011. máj. 26. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!