Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A pasiknak tetszenek a plaszti...

A pasiknak tetszenek a plasztikcicák, vagy nem?

Figyelt kérdés
Itt is és máshol is, azt lehet olvasni, hallani, hogy a pasiknak nem nagyon jönnek be az agyonsminkelt mű nők, viszont minden magazinban, klipben, filmben azt lehet látni, hogy a lányokon erős smink van és egyéb "kiegészítők". (Festett haj, műszempilla, feltöltött ajkak, műköröm, tűsarkú, szexi harisnya...és még folytathatnánk.) Akkor most mi az igazság???
2014. jan. 3. 16:16
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
A fiúknak nem tetszenek, de a "szépségipar" ebből él. Tegyük hozzá, hogy egy visszahúzódó, megfontolt és okos lány nem is igen akar kihívó külsővel megjelenni. Ezt csak azok veszik igénybe, akik fel akarják hívni magukra a figyelmet. Néha túl jól sikerül és siránkoznak, hogy őket megerőszakolták...
2014. jan. 3. 16:23
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 7 éve volt egy kolleganőm. Ő még most is ezen a munkahelyen van, én eljöttem pár éve. Lényeg, hogy a hölgy titkárnő volt (jelenleg is) és akkoriban kb. 50 éves lehetett. Nagyjából a kérdés kifejtésében szereplő tulajdonságokkal "rendelkezett" és megítélésem szerint nagyon vonzó és csinos volt. (Már sajnálom, hogy kihagytam, pedig meg lehetett volna.) Néhány éve találkoztam vele egy bevásárlóközpontban és csak a hangjáról ismertem meg. Mindenféle smink és kiegészítő nélkül volt, szarul nézett ki. Néhány hónapja egy közös ismerősünk (férfi) találkozott vele és el volt tőle ájulva. Mondanom sem kell, hogy a közös ismerős talpig sminkben látta elmondása szerint. Szóval szerintem az ízléses smink, még ha erős is és az ízléses kiegészítők nem hátrányosak egy nő számára. (F/35)
2014. jan. 3. 17:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze h tetszenek. Amikor azt mondják, h nem, csak imponálni akarnak az "egyszerűbb" lányoknak.
2014. jan. 3. 17:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Valahogy én is így gondolom.
2014. jan. 3. 17:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Már nem azért, de egy igényesen megcsinált plasztikcicát szerintem a nők is irigyelnek. Ki ne szeretne tökéletes hajat, arcot, bőrt, körmöket, testet std még ha nem is minden a sajátja? Ha tehetném, én is minden héten járnék kôrmôshöz, mert itthon nem tudom olyan szépre megcsinálni és én is ragasztatnék póthajat, mert a sajátom nem elég dús és lassan nő!

Ha egy pasi azt mondja, h neki nem jön be, ami szép, akkor vagy hazudik, vagy haragszik a szép csajokra, mert azok nem adnak neki esélyt!

2014. jan. 3. 17:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Így van utolsó(k)! Magamból kiindulva az igényesebb pasit választanám (,aki ad magára az öltözködésére, sportol, stb.). :)
2014. jan. 3. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem az a tapasztalatom, hogy van, akinek bejön, de van, akinek nem.

Általában az ilyen típusú a nőket nem hosszútávra szeretnék megkapni, hanem csak egy kaland erejéig, hogy utána, mint valami státuszszimbólumot mutogathassa, hogy "ő is megvolt".

Aki hosszútávra tervez, az smink nélkül is szereti a barátnőjét és értékeli minden ilyen külsőségtől mentesen is.

2014. jan. 3. 19:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak is igaza van, de nem értem miért "divat" fikázni a műnőket.
2014. jan. 4. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!