Mit csesztem el? Piercingelni akartam. Megvettem a patika legvastagabb tűjét, egy szemöldök piercinget,2x szúrtam át, egyszer sem akart belemenni ) :
Kérdező: nem a próbálkozással van a gond, hanem azzal, hogy nem esek neki mindennek, mint malac az ólajtónak utánaolvasás/kérdezés nélkül.
ha 16G-s barnül tűt veszel azzal nem lesznek ilyen gondjaid. a 14g-s az inkább 1,6mm szárvastagságú piercingekhez jó.
várj most vele, nem kell sietni. én a helyedben most egy hónapot várnék minimum.
ha mégsem várnál akkor: nem csak tű kell ide, hanem Octenisept fertőtlenítő is. a Betadinne túl sok alkoholt tartalmaz, a Ocetnisepttel gyorsabban és jobban gyógyulnak az ékszerek. a tűt meg értelemszerűen használod: átbököd a bőrt, kihúzod a műanyag tokjából a tűt, így tok benne marad a bőrödben. a tok tetejébe belerakod a szár egyik végét amin nincs golyó/tüske, áthúzod tokkal együtt, az ékszer meg belekerül így a furatba, de írásaid alapján gondolom ez lett volna az alap ötlet, csak a tű nem volt megfelelő. de az ékszerszárának a hossza sem mindegy: ha túl kevés a bőr akkor kilökődés esélye nagyobb (akkor is ha nem megfelelően van ápolva az ékszer) illetve kilóghat a szár a bőr alól, ami szerintem csúnya.
egy ajakékszert könnyebb megszúrni ilyen téren (tapasztalat). ezen ékszer gyógyulási ideje 4-6hét. ha vadhús képződne rajt, azt pedig majd Tetran kenőccsel tudod orvosolni.
ha nem vagy 100%biztos a dolgodban menj el szakemberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!