Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csesztem el? Piercingelni...

Mit csesztem el? Piercingelni akartam. Megvettem a patika legvastagabb tűjét, egy szemöldök piercinget,2x szúrtam át, egyszer sem akart belemenni ) :

Figyelt kérdés
3. szora pedig nem tudom mi volt de eltalálhattam valamit mert jól elkezdett vérezni, csak úgy csattant a vércsepp az asztalon, na akkor nagyon megijedtem, leszorítottam, de elállt, azóta nem is merek hozzányúlni :( tanácsok?
2014. jan. 2. 16:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Menj el egy szalonba, ahol normálisan kiszúrják neked, erre még nem gondoltál?

Ahelyett, hogy szétcseszed különféle hegekkel az arcod...

2014. jan. 2. 16:54
 2/13 A kérdező kommentje:
1 ez pont erről szólna. a fülemet már kiszúrtam magamnak, és büszke is vagyok rá.
2014. jan. 2. 16:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
akkor csak küzdj
2014. jan. 2. 17:00
 4/13 A kérdező kommentje:
de félek hogy a szalonban fájni fog :S
2014. jan. 2. 17:02
 5/13 A kérdező kommentje:
na rájöttem mi volt a problema... nem a legvastagabbat hanem a hülye nő "csak" a legnagyobb tűt adta :( basszus... na mind egy. majd holnap veszek egy 1,3 mas tűt. ez aa hülye csak 0,9 es tűt adott.... szép hogy nem megy bele...
2014. jan. 2. 17:06
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

ha nem értesz a méretekhez, akkor ne állj neki ilyen dolgoknak.

orvosi kellékesben kapsz ehhez megfelelő tűt: 16G-14G (bár a 14es az már elég vastag) branül tű jó 1,2es szárvastagságú ékszerek szúrásához. olyan 170-250ft/darab áron kaphatóak.

2014. jan. 2. 17:17
 7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, most már én is értem. már utána is néztem. nézzétek. egy csecsemőnek minden vicc új. és aki még nem bringázott nyilván valóan elesik majd, de ne várjátok el senkitől sem hogy a kezdeti nehézségek ellenére feladja. ha valaki szeretné ezt csinálni, szerintem nem lebeszélni, hanem támogatni, jó tanáccsal ellátni kell. ahogy te is tetted kedves előző. még annyit hogy megpróbáljam holnap újból ugyanott, vagy várjak pár napot? kicsit fáj most. köszi még egyszer :)
2014. jan. 2. 17:28
 8/13 A kérdező kommentje:
amúgy ha 16 ossal szúrom az sokkal jobban fáj,
2014. jan. 2. 17:35
 9/13 A kérdező kommentje:
?
2014. jan. 2. 17:36
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem... Háromszor próbálkoztál, egyszer se sikerült, vérzett, gondolom fájt is eléggé. És még mindig nem akarsz egy profihoz menni, aki egy pillanat alatt a jó helyen szúrja át, és valószínűleg semmi gáz nem lesz vele. Ugyanaz történik, mint amit te próbálnál magadnak, csak gyakorlottabb kezek végzik jobb szögből.

Azzal semmi bajom, ha valaki magának vagy havernak piercinget szúr, a szíve joga, de abból nem sül ki jó, ha mindenféle utánaolvasás és előzőleges tudás nélkül lát hozzá. A fül meg semmi, ott nincs porc vagy éppenséggel a szemed pár centivel alatta.

2014. jan. 2. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!