Mit csesztem el? Piercingelni akartam. Megvettem a patika legvastagabb tűjét, egy szemöldök piercinget,2x szúrtam át, egyszer sem akart belemenni ) :
Menj el egy szalonba, ahol normálisan kiszúrják neked, erre még nem gondoltál?
Ahelyett, hogy szétcseszed különféle hegekkel az arcod...
ha nem értesz a méretekhez, akkor ne állj neki ilyen dolgoknak.
orvosi kellékesben kapsz ehhez megfelelő tűt: 16G-14G (bár a 14es az már elég vastag) branül tű jó 1,2es szárvastagságú ékszerek szúrásához. olyan 170-250ft/darab áron kaphatóak.
Nem értem... Háromszor próbálkoztál, egyszer se sikerült, vérzett, gondolom fájt is eléggé. És még mindig nem akarsz egy profihoz menni, aki egy pillanat alatt a jó helyen szúrja át, és valószínűleg semmi gáz nem lesz vele. Ugyanaz történik, mint amit te próbálnál magadnak, csak gyakorlottabb kezek végzik jobb szögből.
Azzal semmi bajom, ha valaki magának vagy havernak piercinget szúr, a szíve joga, de abból nem sül ki jó, ha mindenféle utánaolvasás és előzőleges tudás nélkül lát hozzá. A fül meg semmi, ott nincs porc vagy éppenséggel a szemed pár centivel alatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!