Milyen rúzsaid vannak? :D

Rúzsmániás vagyok, így tényleg csak az abszolút kedvenceimet sorolom fel.
Leginkább a vörös árnyalatokat kedvelem, legtöbbször inkább ajakhangsúlyos sminket készítek, ezért az erős színeket részesítem előnyben.
Estée Lauder Signature Hydra Lustre 53: Nagy kedvenc, szép bordó, mégsem túl erős. Nem szárít, nem csillog, és egyszerűen imádom az illatát! Nem túl tartós, gyakran szorul javításra sajnos.
Chanel Hydrabase 166: Szintén egy vörös árnyalat. Tartósabb, mint az előző, de mégsem annyira. Evés, ivás után rá kell pillantanom. Nem igazi piros, kicsit visszafogottabb árnyalat.
NYC 409: Valamilyen rózsaszínes- narancsos szín, nagyon szeretem a színét, de sajnos egyáltalán nem tartós, és rettenetesen szárít, de színe miatt mindenképpen meg kellett említenem.
Essence 33: Hétköznapokon használom. Narancsos árnyalat. Nagyon jó az illata, de sajnos szárít és minimálisan csillog.
Lora rúzsból sokat vásároltam már. Nevetségesen olcsó, mégis elképesztően tartós. Még evés ivás után se kell javítanom rajta. Nagyon szeretem őket.
21/L

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!