Köldök piercing? Valaki segítene?
Figyelt kérdés
Szóval szeretnék egy köldök piercinget csináltatni,de csak egy hét múlva leszek 16. Lehetséges így? Szülővel kell menni? Mennyire fáj? Ott adnak piercinget? Westendben szeretném csináltatni egyébként, csak tapasztalatlan vagyok ilyen téren. Kérem aki tud az segítsen! Előre is köszönöm!2013. dec. 25. 12:27
1/3 anonim válasza:
Szia!Csinaltathatsz :)) En is nemsokara 16 leszek, de szulovel kellett menni... nagyon komolyan veszik ezt. En is a Westendben csinaltattam. Adnak piercinget. Kb 15 percet kellett varni. Anyud nem lehet a szurasnal. Behuznak egy kis fuggonyt bemesz odamerik a pct, berajzoljak, es lefekszel egy agyra. Lefertotlenitik, lefujjak jegspray-el. Ez nem erzestelenit annyira.. :/ aztan jon a szuras. Amikor beszurja kivulrol a borodbe nem faj. Amikor kijon es a msodik lukat szurja az kellemetlenebb, de kibirhato.. Ne aggodj szep lesz!!!! Udv :) ( ha van meg kerdesed irj privit! ) :)
2/3 anonim válasza:
A törvény szerint 14 éves korodtól szülő nélkül is csináltathatod...Viszont a szülők miatt általában 18 alatt vagy papírt töltetnek ki velük, vagy ott kell lenniük...Általában a szúrás ékszerrel történik, de ha viszel, szerintem azt is beteszik neked...
Nekem egyáltalán nem fájt, engem a tetováló fogott le, mert végigröhögtem a szúrást...(vékony a bőr a hasamon, és csikis vagyok)....
A videókat nézve a westendben nagyon értenek a dolgukhoz, de én "vidéki" vagyok, szóval arról a szalonról tapasztalatom nincs...
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ! :)
2013. dec. 28. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!