Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire fáj a köldök piercing...

Mennyire fáj a köldök piercing es milyen tűvel szúrják át?

Figyelt kérdés
Szeretnék pc-t de félek hogy fájni fog..annyira nem bírom a fájdalmat..és sokan mondták már hogy nagyon vastag tűvel szúrják ez igaz??
2013. dec. 23. 12:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézz videókat, szerintem nem vészes, bár nekem még nem volt. De nyilván fáj, lehet nagyon is, de egy pillanatig tart, aztán ha begyógyult jó esetben nincs vele baj.
2013. dec. 23. 14:01
 2/4 anonim válasza:
nekem barátnőm szurta át a köldököm.. be mész a gyógyszertárba és kérsz tűt. maximum 150 ft.. piercingnél meg kérdezd meg hogy miből van.. nekem a köldököm csak a bizsut bírja.. a szúrás annyira nem fáj..nekem a gyógyulása 1 hét volt..
2013. dec. 25. 20:01
 3/4 anonim válasza:
Hogy milyen tűvel szúrják nem tudom pontosan. Eléggé vastag, nem mint az injekcióstű. A fájdalom az tűrhető. 2 hete csináltattam. nagyon féltem de mikor átszúrta nem fájt inkább kellemetlen volt,mikor pedig az ékszert tette akkor csipett.. Szerintem annyira fáj mint egy méhszúrás:)
2013. dec. 30. 12:04
 4/4 Brigii24 válasza:
Sziaa...èn tegnap vettem tűt a szúráshoz ès 10ft volt a tű.. gyogyszertárba lehet kapni.. vastag steril tű :) remèlem segítettem...nekem holnap lesz szurva ^^
2014. márc. 11. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!