Mennyire fáj a köldök piercing es milyen tűvel szúrják át?
Figyelt kérdés
Szeretnék pc-t de félek hogy fájni fog..annyira nem bírom a fájdalmat..és sokan mondták már hogy nagyon vastag tűvel szúrják ez igaz??2013. dec. 23. 12:17
1/4 anonim válasza:
Nézz videókat, szerintem nem vészes, bár nekem még nem volt. De nyilván fáj, lehet nagyon is, de egy pillanatig tart, aztán ha begyógyult jó esetben nincs vele baj.
2/4 anonim válasza:
nekem barátnőm szurta át a köldököm.. be mész a gyógyszertárba és kérsz tűt. maximum 150 ft.. piercingnél meg kérdezd meg hogy miből van.. nekem a köldököm csak a bizsut bírja.. a szúrás annyira nem fáj..nekem a gyógyulása 1 hét volt..
3/4 anonim válasza:
Hogy milyen tűvel szúrják nem tudom pontosan. Eléggé vastag, nem mint az injekcióstű. A fájdalom az tűrhető. 2 hete csináltattam. nagyon féltem de mikor átszúrta nem fájt inkább kellemetlen volt,mikor pedig az ékszert tette akkor csipett.. Szerintem annyira fáj mint egy méhszúrás:)
4/4 Brigii24 válasza:
Sziaa...èn tegnap vettem tűt a szúráshoz ès 10ft volt a tű.. gyogyszertárba lehet kapni.. vastag steril tű :) remèlem segítettem...nekem holnap lesz szurva ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!