Sziasztok!:) Már régóta tetszenek a köldök piercingek és most a szüleim megengedték, hogy legyen egy. Viszont nagyon parázok tőle, hogy mennyire fog fájni, meg minden. Néztem már videót róla, de csak még jobban beparáztam,maga a látványa nem semmi..Érzéstelenítővel is nagyon fog fájni? Én annyira nem bírom a fájdalmat, de ez nem tántoríthat meg attól, hogy megcsináltassam,mert nagyon szeretném és nagyon tetszik! Légyszíves írjátok le, nektek milyen volt , privibe is írjatok, a gyűlölködő, negatívat kommentelő emberek kíméljenek! Előre is köszönöm!!:))
2013. okt. 20. 23:56
1/10 anonim válasza:
Hát, eléggé fájni fog, de hamar túlleszel rajta. Utólag már nem fáj, csak amíg csinálják.
2013. okt. 21. 01:00
2/10 anonim válasza:
A szúrás nem fáj érzéstelenítővel, amikor kimegy az érzéstelenítő akkor fáj de nem vészes. Nekem egy bajom volt az az, hogy fél évig be volt gyulladva, elég kellemetlen. De utána megjavult és már bent van 4. éve :) Szóval ez emberfüggő
2013. okt. 21. 01:42
3/10 anonim válasza:
Véleményem szerint az érzéstelenítés aránylag értelmetlen (szúrás=szúrás), főleg a köldöknél, ami annyira nem is fájdalmas, szóval szerintem ne aggódj:)
2013. okt. 21. 10:56
4/10 anonim válasza:
3 helyen van piercingem, szóval van összehasonlítási alapom :) szájba fájt legkevésbé, utána az orromba, és köldökbe fájt legjobban. de ki lehet bírni, meg nem is tart sokáig.
sajnos az én szervezetem nem bírta ott a piercinget, nagyon durván begyulladt, és hiába kezeltem alkoholos oldattal. a végén már olyan állapotban volt, hogy elkezdett konkrétan leszakadni a bőröm, úgyhogy kivettem, és most várok, hogy gyógyuljon, de nagyon csúnya. nem eltántorítani akarlak, csak gondold meg kétszer, hogy megéri -e! :)
2013. okt. 21. 11:28
5/10 Je Veux válasza:
Én észre sem vettem. A szurit éreztem, pont annyira amennyire egy szurit érezni szokott az ember, aztán egyszer csak szólt a srác, hogy felülhetek. Észre sem vettem, hogy átszúrta a hasam és betette a piercinget.
Később sem emlékszem, hogy fájt volna. Még az elején, mikor már lekerült a kötés, de nem gyógyult be teljesen, én pedig belekaptam, akkor az nem esett jól. De ennél több nem rémlik.
2013. okt. 21. 11:28
6/10 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt, míg csinálta, utána kicsit.
2013. okt. 21. 13:14
7/10 anonim válasza:
Szia! Ne nézz róla videót, csak magadnak ártasz vele! Nekem kétszer lett szúrva, egyszer "fiatalon", majd terhességnél kivettem, és miután elég laposnak éreztem szülés után a hasam, újra szúrattam! Igazából csak a szúrás pillanatában fájt, de az csak egy két pillanat! Utána nem éreztem semmit, egyáltalán nem fájt! De megéri az a pillanatnyi fájdalom, hisz nagyon szép a köldök piercing! Videót meg ne nézz róla, elveszi a kedved tőle! Ott úgysem fogod látni, ahogy csinálják!
2013. okt. 21. 14:36
8/10 anonim válasza:
Nagyon picit fájt, de csak pár pillanatig, ha túléltél már szurit vagy vérvételt, ezt is túl fogod, mert ez még annyira sem fáj:). Utána egyáltalán nem fájt, nem volt vele soha semmi bajom.
2013. okt. 21. 15:14
9/10 anonim válasza:
Én ebben a hónapban csináltattam, nagyon picit fájt csak, de igazából úgy fogalmaznék, hogy kellemetlen volt. Gyorsan túl leszel rajta, nekem mondjuk utána még fájt felkelés után, meg futás közben, meg fekvés közben. De már nem fáj :)
2013. okt. 23. 07:51
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, nyugodtabb vagyok kicsit.:)) Már annyira várom,hogy meglegyen.Mindig is akartam egy köldök pc-t és most végre lesz!:D Még egyszer köszönöm a válaszokat!!:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!