2/9 anonim válasza:
nekem a 2es jobban teccik. az első túl jókislányos.
3/9 A kérdező kommentje:
ezek nem az enyémek,csak akarok csináltatni és nme tudom eldönteni hogy milyet csináltassak a 2 közül...:):)::)
és köszike a válaszokat!
2009. nov. 26. 11:49
4/9 anonim válasza:
A felso divatosabb, szebb, viszont keszulj fel ra hogy ki fogsz latni alatta, es felette. Ez bizonyos esetekben elegge idegesito. (Neha visszasirom a regi szemuvegem, de azzal meg ugy neztem ki, mint egy pandamaci. :)
6/9 anonim válasza:
A felső kislányosabb, viszafogottabb, ártatlanabb lányon mutat jól. A második pedig vagányabb, divatos csajszin. De mindkettő jó.
7/9 anonim válasza:
az eslő annyiban jobb, hogy látszik a szép szemed:)nekem is oylan van, csak nem ennyire hosszúkás:Dés barnás színű:Dimádom:)bár utálok szemüveges lenni:Dnem nagyon állnak nekem jól szerintem, valahogy nem hozzám illő..és a szemüvegeseket mindig strébernek nézik eleinte, legalábbis sokszor és mivel én elégjó tanuló vagyok annak is mondanak..de amíg nem voltam szemüveges legalább első benyomásra nem tűntem annak.de most sokan alapból annak ítélnek és nem is ismernek meg.mert nem vagyoks tréber, tudni tudok, de stéberség az nem ez.
8/9 anonim válasza:
sztem a 2. az jobban néz ki.bár attól is függ,h milyen a jellemed(vagány v olyan csendes) na meg a morodtól is mert mondjuk a 2.at nem tom elképzelni egy 10éves kiscsajon :)
de egy 15ön már igen :)
nekem is olyasmi van mint a 2. csak narancsszínű szárral
17/L
9/9 A kérdező kommentje:
14 éves lány vagyok :):)
és vagányabb típus :):)
2009. nov. 26. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!