Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen szemüveg a jobb/kényelm...

Milyen szemüveg a jobb/kényelmesebb/praktikusabb?

Figyelt kérdés

Most, hogy gyönyörű napsütéses tavasz köszöntött ránk meggyűlt a bajom a szemüvegemmel. Ha nem hordom a napszemüvegem, akkor csak hunyorítok, megfájdul a fejem és már a homlokráncaim egyre erősebbek. Ha viszont a napszemüveget használom, akkor meg azért fáj a fejem, mert hiányzik az a bizonyos dioptria. Ja, és a dioptriás + napszemüveg nem kényelmes és hülyén néz ki.

Tehát:

Dioptriás napszemüveg VS. fényre sötétedő szemüveg

2011. ápr. 5. 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Napszemüveg + kontaktlencse nem megoldható?
2011. ápr. 5. 23:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem állok úgy anyagilag, hogy havonta finanszírozni tudjam a kontaktlencsét.
2011. ápr. 5. 23:26
 3/4 anonim ***** válasza:
hát én pedig k.lencsét hordok és a napszemüveget pluszban nyáron, és 3 havi lencsém 10e volt, ami még ráadásul drágább is mint az előző lencsém, a napszemcsim meg kb 1000 volt :D és mindegy a mert a k.lencséket már uv szűrősre gyártják, amugy a fényre sötétedő szemüveg biztos jó megoldás, csak nekem az a bajom velük h az a keret ami neked a sima átlátszó lencsével jól áll, az már sötét lencsével nem biztos, láttam reklámokban és nekem nem jött be
2011. ápr. 7. 13:26
 4/4 anonim ***** válasza:
54%
attól, mert neked úgy volt, neki még mindig nincs rá pénze. amúgy szerintem dioptriás napszemüveg, ha a divatot is nézed, ha nem, akkor a másik.
2011. ápr. 7. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!