Lora márkáról vélemények?
alapozói jók
púderei jók
szemhéj festékei jók
szemceruza jó
szemhéjtus szar
Amúgy sminkes barátnőm ért ehhez és a szerinte olcsó és ahhoz képest jó minőségű
Fú a szempillaspirál tényleg szörnyű xdd
Szemhéjpúdert próbáltam még, az jó.
Lakk az átlagos szerintem..
A lakkok közül vettem jót is és rosszat is. Sminkekből nem veszek ilyen kínai cuccokat, ki tudja, mit raknak bele... A körömlakkok is kb. 10x büdösebbek, mint egy átlag drogériás.
Szóval nekem ha olcsó márka, akkor csakis Essence, leszámítva a spirálokat, azok borzalmasak tőlük, szóval abból nálam a Lovely (kék és sárga) a nyerő.
NYC-tól 1 lakkot vettem, lehet én fogtam ki rosszat, de csak kb. 2-3 napig bírja, az Essence egy hétig. Valami tubusos alapozójukat próbáltam még régen, de nagyon sz*r volt, a porpúderük olyan átlagos. A bronzosítójukat nagyon dicsérik, azt majd ki akarom próbálni.
Az egyetlen amilyüket használom, az a szemceruza(hegyezős). 100 Ft, szépen pigmentált, könnyen kezelhető. Mióta kipróbáltam, csak ilyen szemceruzát használok.
De a többi termékük kaki. Sosem kenném a Lora alapozóját vagy púderjét az arcomra, undorító, gagyi minőség.
Én is ezért ki se próbáltam az alapozót,púdert.Amúgy nekem is Lovely Curling Pump Up spirálom van^^;)
A NYC nál a világosabb színek tovább bírják.(vagy csak nem veszem észre ha lekopik XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!