Camaieu márkáról vélemények?
Figyelt kérdés
camaieu2012. ápr. 11. 18:31
1/3 anonim válasza:
hááát...2 felsőt vettem ott. az egyik egy spagettipántos top, a másik egy hosszú ujjú felső (fehérek). a toppal semmi gond, de a hosszúujjúnak nagyon silány a minősége. amikor levettem, az ujjánál kiszakította a körmöm. azért én még nem hordom le, mert kifogtam egy szar anyagot, lehet h a többi jó. az eladócsaj viszont nagyon kedves volt :) (árkádos)
2/3 anonim válasza:
vettem a joy napok keretében egy álmaim kabátját, és egy csini passzos szuperjó felsőt, majd kiderül egy pár hónap alatt milyen lesz, mennyire bírja a strapát, de a kabi annyira tetszik, szuperjo fényes anyaga van, 2 évig ki sem mosom :D
3/3 anonim válasza:
Szerintem jó bolt csak drága,nekem is meg Anyukámnak is nem egy van onnan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!