Mit gondoltok a Remington s2024 hajvasalóról?
Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 19:29
1/6 anonim válasza:
a remington az nem egy fegyver?XD
3/6 anonim válasza:
Nekem olyan van és szerintem TÖKÉLETES!!!!!!
4/6 anonim válasza:
1. válaszoló van Remington gépfegyver, de van egy Remington nevű cég is,és a Remingonnak vannak különféle hajformázói, hajszárítók, epilátorok, stb...
5/6 anonim válasza:
Sztem jó hajvasaló.Nekem is olyan van.
6/6 anonim válasza:
nekem is ilyen van, nagyon jó, csak vigyáz vele, én véletlen leégettem vele eccer a hajam:D de nagyon jó vasaló, csak ajánlani tudom:D de azért ha 230fokon akarod használni, és vékonyszálú hajad van, akk szerezz be hővédő sprayt sztem, vayg gyorsan huzzad, én így égettem le, h lassan át huzam 3x 4x, mert azt hittem csak poén h max 2x lehet áthuzni:/ am ha kivasalom vele reggel, akk estig tökéletes, aztán este mosás után is jó még. most 3napja nem vasaltam, csak mostam, és még mindig egyenes, csak nagyon picit hullámos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!