Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit gondoltok a Remington...

Mit gondoltok a Remington s2024 hajvasalóról?

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 19:29
 1/6 anonim válasza:
25%
a remington az nem egy fegyver?XD
2009. nov. 24. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
a remington alapban a legjobb
2009. nov. 24. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Nekem olyan van és szerintem TÖKÉLETES!!!!!!
2009. nov. 24. 19:47
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
1. válaszoló van Remington gépfegyver, de van egy Remington nevű cég is,és a Remingonnak vannak különféle hajformázói, hajszárítók, epilátorok, stb...
2009. dec. 10. 13:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Sztem jó hajvasaló.Nekem is olyan van.
2010. ápr. 2. 11:19
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen van, nagyon jó, csak vigyáz vele, én véletlen leégettem vele eccer a hajam:D de nagyon jó vasaló, csak ajánlani tudom:D de azért ha 230fokon akarod használni, és vékonyszálú hajad van, akk szerezz be hővédő sprayt sztem, vayg gyorsan huzzad, én így égettem le, h lassan át huzam 3x 4x, mert azt hittem csak poén h max 2x lehet áthuzni:/ am ha kivasalom vele reggel, akk estig tökéletes, aztán este mosás után is jó még. most 3napja nem vasaltam, csak mostam, és még mindig egyenes, csak nagyon picit hullámos.
2010. máj. 16. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!